Lopen voor Lyme

Steun team Miles for Marleen – koop een schilderij

Schilderen is iets wat ik heel graag doe sinds ik ziek thuis zit. De tijd vliegt voorbij en het helpt mij om mijn hoofd leeg te krijgen. Ik heb nog een aantal schilderijen thuis staan en deze verkoop ik. De opbrengst hiervan gaat naar team Miles for Marleen. Ook maak ik schilderijen in opdracht.

Steun Miles for Marleen door 1 van onderstaande schilderijen te kopen!

Ben je geïnteresseerd in 1 van de schilderijen neem dan contact op. Ik heb nog veel meer verschillende schilderijen gemaakt. Deze zijn terug te vinden op een aparte Facebookpagina. Eventueel schilder ik ook op bestelling en ook de opbrengst hiervan gaat naar team Miles for Marleen
 
Kattenvrouwtje:            75 x 100 cm – Euro 35,00
Stelletje:                          40 x 50 cm – Euro 20,00
Vrouwenlichaam:         30 x 40 cm – Euro 17,50
Vlinder:                          30 x 40 cm – Euro 17,50
Gek gezicht:                   24 x 30 cm – Euro  5,00
Hart:                                50 x 50 cm – Euro 22,50
De prijzen hierboven zijn de minimale prijzen. Vind je een schilderij meer waard, dan mag meer geven natuurlijk ook.
Het is tenslotte voor een goed doel. 😉
Facebook reacties

6 Reacties

 • Reply
  Lique Kempff
  1 februari 2016 at 13:03

  Hoi ik wil graag de vogeltjes kopen.

 • Reply
  Cynthia
  1 februari 2016 at 14:27

  Interesse in de 2 vogeltjes!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: