Lopen voor Lyme

Door sponsors mogelijk gemaakt – start nieuwe behandeling

Deze week ben ik gestart met een nieuwe behandeling. De komende 20 weken krijg ik antibiotica via infuus. Na twee weken wordt dit geëvalueerd en zal er ook nog orale antibiotica worden toegevoegd. Ik reageer er heftig op. Heb veel pijn en voel me erg uitgeput. Schrijven en nadenken lukt niet heel goed, daarom de update deze keer alleen als filmpje.

Natuurlijk gaat het hierin ook over Lopen voor Lyme!

 

Update van de start met nieuwe behandeling – Lyme Awareness en uiteraard Lopen voor Lyme

 

Facebook reacties

1 Reactie

 • Reply
  Je zal toch maar zo ziek zijn.... een update
  9 mei 2016 at 06:50

  […] te lezen was in dit bericht vond ik de start van de behandeling met antibiotica via infuus erg zwaar. Inmiddels zijn we een […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: