Informatief

Schokkende cijfers peiling onder ruim 200 Lyme patiënten

In onderstaand filmpje worden de meest schokkende cijfers uit de peiling onder ruim 200 Lyme patiënten weergegeven. Deze peiling werd gehouden voor Something Inside So Strong. Dit is een landelijke bijeenkomst voor mensen met Lyme (& co-infecties) en hun naasten.

De bijeenkomst was bedoeld om te informeren en inspireren. De aanleiding hiervoor was de week van de teek, maar ook de komst van het Lyme Expertise Centrum. Tijdens de bijeenkomst waren er meerdere sprekers uit en werd er vanuit verschillende invalshoeken naar Lyme gekeken. Lyme patiënten zelf, naasten van iemand met Lyme, patiëntenverenigingen, een integraal arts, artsen uit een regulier ziekenhuis, een microbioloog uit het VU medisch centrum etc. Er is onder andere gesproken over persoonlijke ervaringen, diagnostiek en behandelmogelijkheden. Ook was er muziek en hebben we gekeken naar fragmenten van uitzendingen over Lyme. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er een peiling gedaan. Er is gevraagd een vragenlijst in te vullen en de uitkomsten ervan zijn tijdens de bijeenkomst besproken.

De gehele dag zijn er opnamen gemaakt en deze zijn binnenkort online te bekijken. Zeer de moeite waard! Ik ga het zelf ook kijken, want ik heb er helaas niet de hele dag bij kunnen zijn.

Schokkende cijfers peiling onder ruim 200 Lyme patiënten.

Facebook reacties

2 Reacties

 • Reply
  Charlie
  7 mei 2016 at 10:03

  Helaas hele duidelijke cijfers die verder geen uitleg behoeven…!

 • Reply
  videoregistratie-something-inside-so-strong-lyme-bijeenkomst
  10 juni 2016 at 17:47

  […] Zelf ben ik nog druk bezig met het maken van een uitgebreid filmpje met alle uitkomsten van de online peiling die voor deze dag is gehouden. De meest schokkende uitkomsten had ik al eerder verwerkt in een filmpje. […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: