Lopen voor Lyme

Schilderij Fuck Lyme en Lyme Awareness

Het idee om in opdracht schilderijen te gaan maken blijkt een beetje te hoog gegrepen. Ik heb inmiddels een aantal opdrachten gekregen en ik wil deze graag af kunnen hebben voor 9 april, als Lopen voor Lyme is. Omdat de opbrengst ten slotte naar team Miles for Marleen gaat als sponsoring vind ik dit wel zo netjes. Het lukt niet altijd om er voor te gaan zitten om te schilderen. Hierdoor is het al een uitdaging om af te krijgen wat ik nu nog moet maken.

Als alternatief heb ik het idee bedacht om kleine schilderijtjes te gaan maken. Dit kan lekker onderuitgezakt liggend op de bank en is dus een meer haalbaar plan!

Ik heb er nu twee gemaakt van 20 x 20 cm en deze zijn te koop voor 15 euro. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties. Dan kan ik een inschatting maken of ik er nog een paar bij moet gaan maken!

Fuck Lyme

Maak een statement en kies voor het schilderij ‘Fuck Lyme’.

Lyme Awareness

Dit schilderij niet helemaal passend bij jouw smaak? Misschien vind je het andere schilderij wel mooi! Om te laten zien dat je het belangrijk vind dat er aandacht is voor de ziekte van Lyme? Een klein schilderijtje met heel iets anders erop mag natuurlijk ook!

Kleine schilderijen Lopen voor Lyme

Facebook reacties

Geen reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: