Lichtpuntjes Persoonlijk

Nu echt een nieuwe start – een filmpje van mijn nieuwe plekje

Eerder dan verwacht is daar dan eindelijk de nieuwe start waar ik al zo’n tijd op wacht. Vanochtend werd ik gebeld door een meneer van de woningbouw. Blijkbaar had ik om half 10 een afspraak in mijn nieuwe huisje om het contract te tekenen en de sleutels in ontvangst te nemen. Deze afspraak waren ze alleen vergeten door te geven aan mij. Ik wist namelijk van niks. Gelukkig had hij nog tijd vandaag en heb ik inmiddels dus de sleutels in mijn bezit!

Een klein beetje TE enthousiast

Zoals jullie begrijpen, ben ik hartstikke enthousiast. En eigenlijk een beetje TE enthousiast. Dus ik heb mezelf nu even verplicht rustig te gaan zitten. Ik heb nog maar een paar uur de sleutel en merk al dat ik mezelf te veel aan het belasten ben. Dus even een ZEN-momentje pakken. Daarom ook maar even deze update, want dan blijf ik tenminste op mijn stoel zitten. 🙂

Toch maar een likje verf

Nu ik de woning heb gezien met daglicht en terwijl het helemaal leeg is, blijkt het toch wel even goed om de muren een likje verf te geven. Daar ga ik dan ook de komende dagen mee aan de slag. Het is erg kort dag, maar wie er nog geen plannen heeft…. Alle hulp is welkom! 🙂 Ik hoop dan dat ik volgend weekend de grote en zware dingen kan gaan verhuizen (Spierballen dus ook meer dan welkom!!!). En dan heb ik daarna nog 1 week de tijd om alle zooi uit mijn vorige woning te halen en netjes 15 augustus kaal op te leveren.

Uitstel van executie

Gisteren heb ik aan mijn behandelend arts gevraagd of ik een week later zou kunnen starten met de cystebrekers (eigenlijk moest dit vandaag).  Ik ben hier met de vorige kuur echt heel erg beroerd van geweest. Met de verhuizing in het vooruitzicht zag ik een herhaling hiervan nu niet heel erg zitten. Het was mogelijk en ik heb dus een weekje uitstel van executie. Dus de komende week maar zoveel mogelijk proberen te doen. Met voldoende ZEN-momentjes. Dat dan weer wel! 🙂

Wil je zien waar mijn nieuwe start begint?

Kijk dan mee naar dit filmpje van mijn nieuwe plekje!

Facebook reacties

3 Reacties

 • Reply
  Arnold Gisteleinck
  29 juli 2016 at 17:09

  ziet er erg leuk uit 🙂

 • Reply
  moeilijke keuze te maken - wel of niet verlengen van de infusen?
  18 augustus 2016 at 21:49

  […] niet veel tijd gehad om te schrijven. Zoals al eerder te lezen was heb ik de sleutel gekregen van mijn nieuwe woning. We zijn inmiddels zo’n drie weken later, dus ik vind dat het wel tijd is voor een nieuwe […]

 • Reply
  Een update - Over revalidatietraject, dagvaarding IZZ en meer
  5 november 2016 at 10:43

  […] nieuwe huis? Eind juli schreef ik al een blog toen ik de sleutel gekregen had. Hier plaatste ik ook een filmpje bij. Inmiddels ben ik echt helemaal gesetteld. Ik heb mijn oude meubels kunnen verkopen en hele […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: