Lopen voor Lyme

In de spotlight – Lyme Awareness is HOT!

Lyme Awareness is ontzettend hard nodig. Zo veel mogelijk aandacht moet er zijn voor deze  **** ziekte.  En jeetje joh, de aandacht is er. En niet zo'n beetje ook. Lopen voor Lyme zet Lyme in de spotlight. Ruim 70 Lyme patiënten staan er ingeschreven om mee te doen met deze sponsorloop. En allemaal hebben ze een team. En de teams voeren campagne. Heel social media staat er vol mee. Er worden de meest uiteenlopende acties bedacht. Alles om maar geld in te kunnen zamelen voor de Lyme patiënten en gevolg is enorm veel aandacht. Kranten, radiozenders en televisieprogramma's besteden er aandacht aan. Beter kan het gewoon niet. Op de website van Lopen voor Lyme staat een overzicht van alle media aandacht die er tot nu toe geweest is.

In de spotlight - Haarlems Dagblad

Zelf heb ik zaterdag 6 februari in de Haarlemmermeer Editie gestaan van het Haarlems Dagblad. Dinsdag de 9e is dit zelfde artikel ook geplaatst in de stadseditie. Gek hoor om je eigen hoofd zo groot in de krant te zien staan.

In de spotlight - Hoofddorpse Courant

Gisteren is er een journaliste van de Hoofddorpse Courant langs geweest voor een interview en donderdag de 18e is het artikel te lezen!

In de spotlight - Meerradio

Gisteravond was ik te horen bij Meerradio. Hier heb ik naast  filmpjes ook een audiofragment van.

 

In de spotlight - Witte Weekblad

Morgenmiddag komt er een journalist van het Witte Weekblad naar mijn huis voor een interview voor hun krant.

In de spotlight - Mijn geheim

Het blad Mijn geheim wil een artikel gaan schrijven. Donderdag 18 februari heb ik een afspraak staan voor een interview. Het blad ligt op 5 april in de winkels.

 

Supergoed al die media aandacht en ik vind ook eigenlijk dat ik de kansen die ik krijg om Lyme in de media te krijgen niet mag laten schieten. Wel merk ik dat het erg vermoeiend is. En het is een enorme confrontatie met de beperkingen die ik heb. Ik heb snel ontzettend veel chaos in mijn hoofd en denken en praten gaat dan een stuk moeilijker meteen. Dit zijn wel dingen die ik steeds bespreek en waar rekening mee gehouden wordt. Maar ik heb gelukkig tot nu toe nog niks af hoeven zeggen! Meer informatie over de lopende dingen zal ongetwijfeld volgen binnenkort.

 

5 Reacties

 • Reply
  Danny Groeneveld
  12 februari 2016 at 16:22

  Moest jouw afspraak met het blad Mijn Geheim niet geheim blijven Marleen ?

 • Reply
  Miriam Bergwerff
  12 februari 2016 at 17:01

  Mooie nieuwe website!!

 • Reply
  Martijn IJsbrandy
  12 februari 2016 at 17:07

  Hele mooie website geworden, wow!

 • Reply
  Lyme leven - van Marleen
  12 februari 2016 at 17:17

  😀

 • Reply
  Greet Groeneveld
  12 februari 2016 at 18:48

  Trots op je dochter. Volgens mij gaat heel Nederland weten wat chronisch lyme betekent.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: