Stichting Onzichtbaar Ziek

Column onzichtbaar ziek

Ik heb een leuk nieuwtje te melden. Vorige week heb ik mijn eerste column geschreven voor stichting Onzichtbaar Ziek. Morgen zal mijn column op de website geplaatst worden. Dit draagt natuurlijk weer bij aan Awareness van de ziekte van Lyme!

Stichting Onzichtbaar Ziek bestaat sinds 2011 en op de website is een hoop te lezen. Ervaringen, interviews, gedichtenhoek, een forum en daarnaast ook columns geschreven door verschillende columnisten. En ik ben daar dus vanaf nu 1 van. 🙂

Lees dus mijn column bij stichting Onzichtbaar Ziek.

Elke vier tot zes weken zal er een nieuwe verschijnen.

Column onzichtbaar ziek Lyme leven

Facebook reacties

Geen reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: