Wesley

Wil je Wesley sponsoren, ga dan naar de teampagina Miles voor Marleen.

Wesley

Wesley ken ik al ongeveer vanaf zijn zesde/zevende jaar. Hij is namelijk het broertje van Mandy, een goede vriendin die ik al ken vanaf de basisschooltijd. Mandy en ik waren altijd onafscheidelijk en ik ben veel bij ze over de vloer gekomen vroeger. Logeerpartijtjes en gezellig mee eten. De ene keer kwam Mandy bij mij en de andere keer kwam ik bij hun.

Ik heb Wesley dus op zien groeien, maar om heel eerlijk te zijn kan ik geen specifieke herinneringen naar boven halen, die ik hier zou kunnen delen. Hij was gewoon het kleine broertje van..  Als je ouder wordt kom je niet meer bij de ouders van je vriendinnen thuis en Wesley heb ik dan ook jaren niet gezien. Maar hij raakte bevriend met mijn broertje Jerry en zo trof ik hem uiteindelijk weer. Ineens ook groot en volwassen geworden.

Afgelopen oktober ben ik nog met hem, mijn broertje en een paar andere vrienden een weekje naar Limburg geweest. Dat was erg gezellig! We hebben daar al gesproken over Lopen voor Lyme en Wesley had al gezegd dat hij mij wilde steunen. Wesley is veruit het meest sportief van alle teamleden en mijn hoop was dan ook op hem gevestigd om het loopgemiddelde van Miles for Marleen wat om hoog te krikken. En dat doet hij ook!

Wesley heeft zichzelf de uitdaging gesteld om zeven uur te gaan wandelen!! Hieronder vertelt hij waarom hij mee wilt doen met Lopen voor Lyme.


Tijdens een super weekend in Limburg met vrienden vertelde Marleen mij over Lopen voor Lyme en hoe dit haar zou kunnen helpen om niet in de financiële problemen te komen. En het misschien zelfs mogelijk zou maken om zich te laten behandelen in de gespecialiseerde kliniek in Duitsland. 

Het sportieve thema past precies in mijn straatje, er was dan ook geen twijfel en ik zei direct ”JA”

Het idee dat ik mijn energie in kan zetten om hiermee indirect hopelijk Marleen weer iets van haar oude energieniveau terug te kunnen geven….. Dat lijkt me een win win situatie. 

Het lijkt me geweldig als we er met z’n allen een succes van kunnen maken en zo Marleen kunnen helpen om de behandelingen te bekostigen die ze nodig heeft. En door dit evenement wordt de ziekte van Lyme goed op de kaart gezet. En dat dit hard nodig is, heb ik nu van dichtbij kunnen zien! 

Ik ken Marleen al een heleboel jaren en ik gun het haar enorm om in zoverre van haar klachten te kunnen herstellen dat ze weer meer uit het leven kan halen. 

2016 wordt voor mij het jaar om te geven, voor jullie hopelijk ook!  Steun mij en maak hier Marleen ontzettend blij mee. Ga hiervoor naar de teampagina van Miles for Marleen en doneer!! 

Groet,

Wesley

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: