Teamleden Miles for Marleen

Team Miles for Marleen lopen voor lyme

Team Miles for Marleen bestaat uit 23 teamleden die zich in willen gaan zetten voor dit evenement.

Een aantal teamleden zijn heel belangrijk in mijn leven. Zij maken van heel dichtbij mijn ziekteproces mee, wat voor hun ook niet altijd even makkelijk is. Dat ze mij ondanks alles nu al zo'n lange tijd steunen EN zich nu ook nog eens gaan inzetten voor Lopen voor Lyme vind ik echt heel erg bijzonder. Stuk voor stuk vind ik ze echt enorme toppers!

Wil je weten wie die toppers precies zijn? Elk teamlid heeft een stukje geschreven (of zal dit nog gaan doen) waarin ze wat vertellen over wie ze zijn en waarom ze mee doen aan Lopen voor Lyme. Klik op de namen van de verschillende teamleden om meer over ze te weten te komen!

Wilt u meer informatie over het evenement, kijk dan op de website  Lopen voor Lyme.

Wilt u 1 van de teamleden van team Miles for Marleen sponsoren? Ga dan naar hun teampagina. Hier kunt u ook mijn verhaal en de financiële doelstelling lezen.

Wilt u weten wat er allemaal gebeurd is in mijn leven het afgelopen jaar en waarom ik met een voorzichtig positief gevoel naar 2016 kijk? Lees dit dan in mijn blogpost.

Angel

Natascha

Aron

Jolanda

Stephanie

Narendra

Wesley

Barry

Danny

Dillan

Evelien

Priscilla

Nadine

Paul

Alexandra

Jerry

Mandy

Monique

Joyce

Joey

Chris

Pim

%d bloggers liken dit: