Schilderijen Lopen voor Lyme

Toen ik in de ziektewet kwam kreeg ik van een vriendin de tip om te gaan schilderen om de dagen wat door te komen. In eerste instantie leek het me niks, maar omdat ik toch wat om handen wilde hebben. ben ik het gaan uitproberen. Ik vond het hartstikke leuk en ben hier een hele tijd veel mee bezig geweest. De meeste vrienden hebben inmiddels al wel een schilderij van mij hangen. Ik heb er de afgelopen tijd weinig mee gedaan, maar wil dit weer gaan oppakken. En het lijkt me leuk om hier voor Lopen voor Lyme iets mee te gaan doen.

Bestel een schilderij en steun hiermee Miles for Marleen

Ik heb nog heel veel verf en ook nog wat lege doeken in verschillende formaten. Vooral namaken van schilderijen vind ik leuk om te doen. (en eigenlijk ben ik ook gewoon niet creatief genoeg om zelf dingen te verzinnen ūüôā ) Mocht jij nou ooit een¬†bepaald schilderij hebben gezien, of een bepaalde afbeelding die je wel op schilderij zou willen hebben, dan kan ik die voor je proberen te maken. Ik vraag daar dan¬†15 euro voor, bovenop het bedrag wat het me ongeveer kost aan materialen.¬†Het bedrag kan dan via de sponsorpagina van team Miles for Marleen worden betaald door ¬†1 van de teamleden te steunen.

Prijzen van de schilderijen per formaat

Hieronder staan dus de prijzen van de schilderijen. Mocht je een schilderij meer waard vinden als onderstaand bedrag, dan zou het uiteraard te gek zijn als je hier ook meer voor wilt geven. Dit zou mij weer een stapje dichter bij mijn doel brengen om voor mijn behandeling naar een gespecialiseerde kliniek in Duitsland te gaan.

30 x 40 cm – 25 euro

40 x 50 cm – 30 euro

50 x 50 cm – 35 euro

60 x 80  cm Р45 euro

Foto’s van schilderijen die ik eerder gemaakt heb

Hieronder kan je wat schilderijen zien die ik gemaakt heb al eerder. Zoals je ziet zijn het hele verschillende dingen en ik vind het ook wel leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

Interesse in een schilderij?

Mocht je een schilderij willen bestellen, dan kan je contact opnemen via het contactformulier van deze website of via Facebook.¬†¬†Je kan me dan een afbeelding sturen van wat je precies wilt. Ik zal dan een inschatting maken of ik denk dat ik het wel kan maken. Als ik denk van wel, dan zal ik een indicatie geven¬†van de tijd die ik ervoor nodig denk te hebben. De prijs bespreken we dan aan de hand van het formaat schilderij dat je wilt hebben en zoals ik hierboven al schreef, mag meer geven natuurlijk ook altijd! ūüėČ

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: