Pim

Wil je Pim sponsoren, ga dan naar de teampagina Miles voor Marleen.

Lopen voor Lyme teamlid Pim

Pim is een vriend van mijn neefje Dillan. Ik ben hem regelmatig tegengekomen op feestjes, maar eigenlijk kennen we elkaar niet zo goed. Toen ik Dillan aan de telefoon had en we het hadden over Lopen voor Lyme, was Pim net bij hem op bezoek. Ik hoorde hem op de achtergrond heel enthousiast roepen dat hij ook mee wilde doen. Ik heb hem vertelt dat het nogal wat is, wat hij aanbood, omdat het meer is dan alleen die dag lopen. Maar dit maakte hem niet uit zei hij. Ik vind het ontzettend bijzonder dat hij zich voor mij in wilt zetten. Een topper is het!

Pim gaat ook een stukje schrijven waarin hij vertelt waarom hij mee doet met Lopen voor Lyme:

~~ foto’s volgen, moeten nog worden opgezocht in het feestarchief 🙂 ~~

Pim gaat 4,5 uur lopen voor Lopen voor Lyme

Van Dillan heb ik gehoord dat Marleen ziek is en dat ze niet alle kosten voor haar behandeling vergoed krijgt. Ook hoorde op een gegeven moment dat ze de laatste tijd steeds zieker word. Inmiddels heb ik meer informatie ingewonnen over de ziekte en nadat ik heb ik hier met Marleen over gesproken. Ik ben erg geschrokken van wat ik hoorde. Ik heb nooit geweten dat dit zo’n groot probleem is. Ik hoop dat door deze sponsorloop meer mensen worden wakker geschud voor het gevaar van deze ziekte. Het probleem moet worden opgelost. Want ik gun het niemand om zo ziek te worden. De reden dat ik mee doe met Lopen voor Lyme is natuurlijk om Marleen te steunen en te zorgen dat ze er zo snel mogelijk van af komt. 

Ik ga 4,5 uur lopen en zoek sponsors die mij willen steunen hierbij.  Mensen, ook als je weinig geld heb, vraag ik het je toch. Alle kleine beetjes helpen en echt elke cent telt!

Doneer nu!!!!!!!!!!!  Ga hiervoor naar de teampagina van Miles for Marleen

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: