Paul

Wil je Paul sponsoren, ga dan naar de teampagina Miles voor Marleen.

Teamlid Paul

Paul heb ik leren kennen via mijn ex. Zij zijn vrienden sinds ongeveer hun twaalfde jaar. Ze zijn elkaar een tijdje uit het oog verloren en ongeveer tien jaar geleden kwamen ze elkaar weer tegen en pakten ze de vriendschap weer op. Toen heb ik Paul dus leren kennen.

Paultje heb ik altijd een beetje een rare snuiter gevonden. Altijd tegendraads en eigenwijs. Ook nu bewijst hij dat weer, door als enige te zeggen dat ik zelf maar zijn tekst voor deze pagina zou moeten schrijven. Ik heb hem met veel moeite kunnen overtuigen om in elk geval zelf een paar zinnen op te schrijven. Maar als je Paul lang genoeg kent, dan raak je gewend aan die eigenaardigheden van hem en kom je er achter dat hij, ondanks zijn grote mond, wel een klein hartje heeft. En dat laat hij zien door zich in te gaan zetten voor Lopen voor Lyme!

Paul hoefde geen moment na te denken

Marleentje heeft me een mes op de keel gezet om toch een stukje te schrijven . En zoals jullie hebben kunnen lezen , schijn ik een btje raar, tegendraads en misschien een klein beetje recalcitrant te zijn. Uiteraard kan ik me daar op geen enkele manier in vinden, en ga er stiekem vanuit dat Marleen een andere Paul in gedachten had toen ze dit schreef…

Maar Marleenje heb ik een jaartje of tien geleden ontmoet via mijn beste vriend, het begon als aangetrouwd , maar toen ik marleen echt leerde kennen bleek het op alle vlakken een top wijf te zijn en was het al snel niet meer de vriendin van, maar veel meer.

Toen mij gevraagd werd om iets te gaan doen om geld op te halen voor de ziekte Lyme , hoefde ik geen moment na te denken.. Ik denk dat ik voor vele spreek dat ik voorheen geen idee had wat Lyme inhield en ik heb altijd gedacht dat het niet veel voorstelde… Nou daar ben ik inmiddels wel achter dat het je complete leven en die van de mensen om je heen behoorlijk beïnvloed ..

Ik ga als diehard roker een uur hardlopen om mijn steentje bij te dragen , om de ziekte van Lyme onder de aandacht te brengen.

En om Marleen op deze manier te steunen zodat zij weet dat ze er niet alleen voor staat.

Help mij en daarmee Marleen en alle andere Lyme patiënten door een kleine donatie te doen. Ga hiervoor naar de teampagina van Miles for Marleen

Mijn dank is groot.

Liefs Paul

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: