Creatief

Een overzicht met foto’s van alle creatieve projecten

De laatste tijd ben ik weer veel meer bezig met tekenen en schilderen. Ik heb nu natuurlijk ook een ontzettend mooie ‘creatieve kamer’ waar ik lekker aan de slag kan.

Ik stop met de Facebookpagina die ik had voor de creatieve projecten. Voortaan plaats ik alles hier en deel dit dan ook op de Facebookpagina van Lymeleven. Dit is een stuk overzichtelijker voor me.

Van de week kreeg ik in de mail een voorstel tot samenwerken. Dat krijg ik wel vaker, maar meestal gaat dit om dingen die totaal niet passen bij mijn blog. In dit geval werd ik er eigenlijk wel blij van. Ik heb dan ook een mail teruggestuurd met wat vragen om het wat concreter te krijgen. Ik hoop daar binnenkort meer over te kunnen vertellen!

Dit is mijn eerste post onder de categorie ‘Creatief’, dus hierin dan ook maar een overzicht van alles wat ik tot nu toe heb gemaakt! Schilderijen, tekeningen en kaarten.

Creatieve projecten

Facebook reacties

Geen reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: