Natascha

Wil je Natascha sponsoren, ga dan naar de teampagina Miles voor Marleen.

Teamlid Natascha

Natascha en ik zijn vriendinnen sinds het derde jaar van de middelbare school. We kwamen toen bij elkaar in de klas en vanaf dat moment werden we dikke vriendinnen. Na school gingen we bijna altijd naar de JR Corner. Uren kletsen over van alles en nog wat tot het tijd was om naar huis te gaan. In de zomer gingen we elke kans die we kregen naar het strand en de weekenden waren we altijd te vinden in ‘the Challenge’, de enige uitgaansmogelijkheid die er toen was in Hoofddorp. Later gingen we samen alle feesten en festivals af en we hebben een hoop mooie herinneringen gemaakt samen.

Beiden kregen we een langdurige, vaste relatie, gingen samen wonen en gingen fulltime werken. Je leven veranderd en hierdoor veranderd het contact. Elkaar zo goed als elke dag zien veranderde in agenda’s trekken en met veel moeite een dag weten te vinden waarop we allebei nog geen afspraken hadden staan. Maar toch hebben we nog net zo’n hechte vriendschap als vroeger.

Er zijn een aantal vriendinnen waarvan ik zeker weet dat ze voor het leven zijn.  Natascha is daar 1 van.

Natascha gaat lopen – Voor Marleen -en TEGEN lyme

Lieve lezers,

Marleen is een van mijn liefste vriendinnetjes. We kennen elkaar al sinds de middelbare school en waren sindsdien onafscheidelijk. Samen op stap gaan en lol maken konden we als de beste, maar ook lief en leed deelden we samen. We spraken over de toekomst. Hoe we als omaatjes op Mysteryland zouden zitten op een kleedje en over hoe onze kinderen samen op zouden groeien. Hoe konden wij ooit weten dat de toekomst er zo anders uit zou zien?

Een aantal jaar geleden begon ze zich slecht te voelen. Steeds meer vreemde klachten stapelden zich op en met vlagen werd zij opgeslokt door donkere wolken om zich heen. We begrepen er niets van, hoe kon dit nou? Wat was er aan de hand? Stukje bij beetje begon ze zichzelf te verliezen. En zag ik Marleen veranderen van een energieke, vrolijke en gezellige meid in iemand die meer vergeet, warrig is, veel pijn heeft en angstig of verdrietig is.

Al die tijd voelde ze zelf aan dat er iets niet klopte en moest ze vechten tegen alles en iedereen om haar heen om tot de juiste diagnose te komen. En toen kwam de mokerslag. Marleen heeft de ziekte van Lyme. En de ziekte van Lyme heeft Marleen volledig in haar greep. Het verscheurt me om haar te zien aftakelen. Hoe je machteloos moet toekijken hoe iemand van wie je houdt zoveel pijn, verdriet en onzekerheid heeft. Want wat voor troostende woorden zijn er voor iemand die binnen een jaar tijd alles verloor waar ze dacht op te kunnen rekenen? Haar gezondheid, werk, relatie, de zekerheid van vertrouwen op je eigen lichaam.

Ziek zijn geeft nieuwe inzichten, het laat zien wie je echte vrienden zijn. Daarom gaan wij, haar vrienden en familie, deze Lyme keihard verslaan. Wij gaan lopen voor Lyme.. eigenlijk lopen TEGEN lyme. Het wordt tijd dat de Lyme in Marleen een nieuwe verblijfsplaats gaat zoeken. Hotel Marleen gaat namelijk binnenkort sluiten 😉

Wie helpt ons om geld op te halen om de behandelingen van Marleen te kunnen bekostigen? We zijn heel hard op zoek naar sponsors. En voor de sportievelingen onder ons.. mee rennen/lopen mag natuurlijk ook. Laten we samen proberen Marleen het meest kostbare wat er bestaat terug te geven, haar gezondheid.

Liefs,

Natascha

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: