Narendra

Wil je Narendra sponsoren, ga dan naar de teampagina Miles voor Marleen.

Narendra Lopen oor Lyme

Ongeveer drie jaar geleden heb ik Narendra leren kennen op een feestje bij een strandtent. Mijn broertje Jerry is bevriend met de broer van Narendra en Jerry stelde ons aan elkaar voor. Deze eerste ontmoeting zal ik niet snel vergeten, omdat hij mij uitgebreid ging masseren. Best een aparte eerste ontmoeting dus.  Ik kwam Narendra hierna nog wel eens tegen bij gezamenlijke vrienden en in de loop van de tijd is Narendra wel een maatje geworden van me. Een vrolijke druktemaker, die af en toe eens langs komt waaien om pannenkoeken te bakken voor me, gezellig samen een filmpje te kijken, mij op te vrolijken of om mij mee op pad te nemen naar het bos bijvoorbeeld. Narendra bood zelf aan om mee te gaan lopen met Lopen voor Lyme en sponsors te gaan werven voor Team Miles for Marleen. Dat vind ik superlief en ik ben er heel erg blij mee!

Narenda gaat Lopen voor Lyme voor zijn ‘praat-buddy’

3 jaar geleden leerde ik Marleen kennen op een feestje. Nadat ik haar langer leerde kennen merkte ik dat ze me ‘praat-buddy’ werd. We spraken echt over van alles, en we konden het goed vinden met elkaar.

Op een gegeven moment zagen we elkaar best vaak omdat Joey een van me beste vrienden ook een goede vriend is van Marleen en we daar best vaak op de koffie gingen of samen op stap.

Soms zag ik Marleen wel is dagen lang achter elkaar, maar soms kon ik haar ook zo 3 weken lang niet hebben gesproken. Dat maakte gelukkig voor onze vriendschap niks uit. Zo hadden we soms heel veel om over praten en soms waren we echte bankhangers.

Door de ziekte Lyme is Marleen in het laatste half jaar enorm achteruit gegaan, vooral fysiek. Dit ondanks haar behandeling.  Ze heeft dagen waarin er niks te merken was, maar er zijn ook dagen geweest dat er zoveel pijn in haar lichaam is dat ze echt weinig tot niks kan doen. Lange nachten achter elkaar.. en wat kan ze hier nou aan doen? Op dit moment NIKS. Haar behandeling doet tot nu toe nog niet wat het zou moeten doen. Mentaal is Marleen wel veel stoerder geworden het afgelopen half jaar, ondanks de fysieke achteruitgang.

Marleen wil voor haar behandeling naar een kliniek in Duitsland, die zich gespecialiseerd hebben in behandelen van Lyme.

Voor deze behandeling heeft Marleen veel geld nodig en hiervoor ga ik 4,5 uurtjes Lopen voor Lyme!

Steun mij hierin!!! Ga naar de teampagina van Miles for Marleen

 

 

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: