Nadine

Teamlid Nadine Lopen voor Lyme

Wil je Nadine sponsoren, ga dan naar de teampagina Miles voor Marleen.

Nadine ken ik nog van de tijd dat ik als GGZ verpleegkundige werkte. We hebben toen best een flinke tijd samen gewerkt op een afdeling in Hoofddorp. Op deze afdeling werden er wel eens jongeren uitjes georganiseerd, waarbij we dan met de wat jongere mensen een hapje gingen eten, borrelen of stappen. Of eten, borrelen en stappen. 🙂 Nadine is in deze tijd heel goed bevriend geraakt met Evelien. Nadat Nadine weg ging bij de afdeling waar we samen werkten hebben we elkaar nog een aantal keer gezien. Wel veel te weinig eigenlijk. Want als ik haar zie dan is het altijd hartstikke gezellig. Nadine is een ontzettend leuke en lieve meid die altijd veel interesse toont en betrokken is bij de anderen. Dat blijkt ook wel uit dat ze mij gaat helpen door mee te lopen met Lopen voor Lyme. Ondanks dat ze het heel erg druk heeft met o.a. haar baan als psychologe wilt ze zich hier toch voor inzetten. Waarom dit is, dat schrijft Nadine in een stukje (wat binnenkort volgt)

Nadine zet zich in voor Lopen voor Lyme 

Ik ken Marleen van een vorige werkplek en heb leuke herinneringen aan onze werktijd en de uitjes die we geregeld hadden! Hierna hebben we ieder een ander pad bewandeld waardoor het contact helaas minder is geworden. Zo nu en dan via facebook, privé berichtjes aan elkaar of via onze goede vriendin Evelien hoor ik hoe het met Marleen gaat. En dat zijn geen positieve berichten. Ik probeer mezelf een voorstelling te maken van hoe het leven moet zijn als je de ziekte van Lyme hebt. Die voorstelling is – eerlijk gezegd – moeilijk te maken als je er volgens mij zelf weinig mee te maken hebt gehad. Wat ik wel geleerd en bij Marleen gezien heb, is dat het je leven totaal op zijn kop zet en dat de onzekerheid die er altijd is (hoe nu verder, wel of geen behandeling enz. enz.) alles zo ingewikkeld en zwaar maakt. Ik vind het verdrietig dat dit Marleen is overkomen en ik leef vaak in gedachten met haar mee. Ik wil me voor haar inzetten om haar leven iets draaglijker te maken, en daardoor mezelf en anderen er weer even van bewust maken dat je het leven niet voor lief mag nemen.

Ik ga 4 uur wandelen en zoek nog mensen die mij willen steunen door mij te sponsoren. Steun mij en help hiermee Marleen. Ga hiervoor naar de teampagina van Miles for Marleen

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: