Monique

Wil je Monique sponsoren, ga dan naar de teampagina Miles voor Marleen.

Teamlid Monique

Monique is een oud-collegaatje van me. We hebben samen gewerkt op de afdeling waar ik meerdere jaren als GGZ verpleegkundige gewerkt heb. We konden het vanaf het begin wel goed met elkaar vinden en ik heb altijd heel prettig met haar gewerkt. Na het werk gingen we ook wel eens samen wat eten of nog een borrel doen. We hebben zowel op het werk als daarbuiten echt met elkaar gelachen.

Het hardst hebben we denk ik gelachen toen we samen een avonddienst hadden en er een hele grote, lange man (met een balletpakje aan, een grote hoed op en een strakke gebloemde legging aan) de gemeenschappelijke ruimte van de patiënten in fietste en vervolgens het hele interieur ging veranderen. Schuiven met stoelen en tafels, schilderijen van de muur etc. Hoe we het ook vroegen, de man hield er maar niet mee op. Wat hebben wij hier om gelachen samen. Wel naderhand pas, toen hij dor de politie was verwijderd van het terrein, want op het moment zelf vonden we het niet zo leuk. Het was niet het meest vriendelijke type namelijk… 🙂 We hebben een hoop gekke dingen met elkaar meegemaakt.

Toen ik ergens anders ging werken hebben we contact gehouden en nog afgesproken met elkaar. Ik vind het echt superlief van Monique dat ze mee wil doen met Lopen voor Lyme!

Monique en Marleen

Wie wil mij helpen en mij sponsoren?! 

Ik heb Marleen leren kennen ongeveer 5 jaar geleden toen ik kwam te werken bij mijn huidige baan. Marleen werkte hier al een tijdje. Ik heb haar leren kennen als een fijne collega waar je van op aan kan! Die staat voor haar cliënten en er elke dag het beste uit probeert te halen. Kortom, een goede verpleegkundige! Naast het samen werken gingen we ook wel eens gezellig uit eten of borrelen.

Al snel zat Marleen niet goed in haar vel en besloot op een andere afdeling te gaan werken in de hoop dat een nieuwe omgeving en uitdaging haar ging helpen om uit de put te komen. Helaas klom ze niet uit de put en zakte er steeds dieper in weg…..  Marleen begon een zoektocht naar wat er aan de hand kon zijn met haar en na lang zoeken kwam de diagnose Lyme. Ik heb me nooit eerder beseft wat een vreselijke rot ziekte dit is en hoe beperkt je bent met deze ziekte. Dingen die heel normaal zijn en waar we eigenlijk niet bij stil staan worden opeens zwaar en moeilijk en een grote opgave. 

Om de Lyme tegen te gaan en hopelijk te verslaan heeft Marleen een behandeling nodig. Behandelingen tegen Lyme worden echter helaas niet of niet volledig vergoed door zorgverzekeraars. Als Lymie val je overal tussen…. En dát is de reden dat ik mee doe aan “Lopen voor Lyme”!!! Hiervoor ga ik een uur hardlopen (wat een enorme uitdaging!) om geld in te zamelen voor de behandeling van Marleen.

Wie wil mij helpen en mij sponsoren?! Klik dan op de link hierboven!

 

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: