Lichtpuntjes

Lichtpuntjes deel 5

Ik hou van foto’s. Als ik slechte dagen heb kijk ik vaak foto’s om even terug te kunnen gaan naar eerdere mooie momenten. Het lijkt mij een leuke manier om mijn lichtpuntjes voortaan te delen door ze te verwerken in een fotogalerij.

Vorige week vrijdag had ik een afspraak met lotgenoot Charlie. We hadden elkaar regelmatig gesproken, maar nooit ontmoet en dus maakten we een afspraak om te gaan bowlen en eten. Een hele gezellige avond gehad! En ik had de mazzel dat hij even op gang moest komen, want het eerste potje gelijke score! Een paar dagen na onze ontmoeting kreeg ik een ontzettend lief kaartje. Hoort zeker ook bij de lichtpuntjes!

Zaterdag heb ik de hele dag rustig aan gedaan, om mijn afspraak om uit te gaan niet te hoeven afzeggen. Ik heb het bovenverwachting naar mijn zin gehad. Ondanks dat ik best veel pijn had, lukte het me om veel te dansen. Ik heb ontzettend genoten van de muziek en leuk gezelschap!

Uitgaan doe ik zelden, maar als ik het wel doe, kom ik altijd dezelfde bekende tegen. Nu ook weer. Het is nu inmiddels een leuke traditie geworden en ben benieuwd hoe lang we die in stand weten te houden.

Vanaf zondag is het heel erg slecht gegaan. Heel veel pijn, bijna niet slapen, niet na kunnen denken, moeite uit op woorden te komen etc. Op dit soort dagen is het heel erg moeilijk om lichtpuntjes te zien. Maar ze waren er wel. Twee vrienden zijn veel bij me geweest en hebben een beetje voor me gezorgd. Een bofkont ben ik met zulke vrienden!

Een van mijn beste vriendinnetjes heeft deze week haar diploma SPH opgehaald. Wij zijn een aantal jaar geleden samen aan die opleiding begonnen. Zelf ben ik halverwege het derde jaar gestopt vanwege cognitieve problemen. Maar hoe cool is het dat zij het wel gehaald heeft nu? Ik ben trots!!!

Na een aantal dagen binnen (op een ziekenhuisbezoek na) voelde mijn bezoekje aan de supermarkt als een lichtpuntje. De pijn is weer meer te dragen en het lukt me weer om zelf de dagelijkse dingen te doen.

En dan natuurlijk het het allerbelangrijkste lichtpuntje! Het starten met drie weken behandeling met antibiotica infuus. Meer informatie hierover vind je hier.

Facebook reacties

1 Reactie

 • Reply
  Greet Groeneveld
  13 november 2015 at 08:55

  Zijn toch wel heel wat lichtpuntjes. Goed om ze te blijven zien

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: