Lichtpuntjes

Lichtpuntjes deel 4

Deze week heb ik geen lange lijst met verschillende lichtpuntjes.

De laatste dagen heb ik meer pijn. Dit is erg vervelend, maar het is wel uit te houden en ik heb geen heftige pijnaanvallen gehad. Ik hou me er aan vast dat de toename van pijn komt door de behandeling. Dit zou dan betekenen dat dit een goed teken is en de behandeling iets doet. Het grootste lichtpuntje deze week is dus dat de bacterie misschien wel aan het dood gaan is!

Verder is de zwelling in mijn buik een heel stuk afgenomen en heb ik er minder last van. De huisarts heeft mijn urine nog gecontroleerd om uit te sluiten dat er iets aan de hand was met mijn nieren en dit was gelukkig niet het geval.

Nog een lichtpuntje is dat ik een hoop leuke dingen in de planning heb staan. Ondanks de toename van pijn, denk ik toch dat ik deze dingen door kan laten gaan. Op de 1 of andere manier lukt het om me steeds weer opnieuw aan te passen aan dingen die veranderen. Over de leuke dingen die ik in de planning heb staan schrijf ik vast meer in het volgende bericht over de lichtpuntjes!

Blog Lyme behandeling lichtpuntjes

Facebook reacties

5 Reacties

 • Reply
  HearMe2
  8 november 2015 at 02:50

  Rake quote Marleen… ondanks de pijn en andere ‘new normals’ toch uit kunnen kijken naar leuke dingen. Op één of andere manier lukt je dat om dat te blijven zien….. een lichtpuntje op zich!

  • Reply
   Marleen
   8 november 2015 at 05:17

   Uitkijken naar leuke dingen is zeker een lichtpuntje! En heel erg nodig om te kunnen doen!! 🙂

   • Reply
    HearMe2
    8 november 2015 at 05:24

    Zo waar! Lichtpuntjes geven de goede energie, iets anders dan ziek zijn. En natuurlijk humor, echt nodig om vol te kunnen houden!!!!!!!!

 • Reply
  janinemma
  10 november 2015 at 21:34

  de lichtpuntjes in het leven maken het gelukkig een stuk beter om door de dag heen te komen. De lichtpuntjes geven veel energie en zo heb je ook weer positieve krachten omm door te gaan. ik heb super veel respect voor je, dat je zo open blogt over je ziekte en wat dit met je doet en hoe je je voelt! je site ziet er erg leuk uit! ik ga je zeker de komende tijd volgen.
  x

  • Reply
   Marleen
   10 november 2015 at 21:54

   Wat een lief berichtje, dank je wel. En leuk om te horen dat je me gaat volgen!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: