Lichtpuntjes

Lichtpuntjes deel 3

Het is weer vrijdag, dus weer tijd voor een blogbericht over mijn lichtpuntjes de afgelopen week!

Lichtpuntje 1: Weekje weg. Terugkijkend op de afgelopen week kan ik zeggen dat het grootste lichtpuntje is dat het me gelukt is om ontzettend te genieten van het weekje weg met vrienden. Ondanks dat er wat moeilijke momenten waren, zoals ik heb beschreven in het blogbericht Confrontatie met mezelf heb ik een hele leuke week gehad.

Lichtpuntje 2: Het weer. We hebben op 1 dag na de hele week heerlijk weer gehad. En dat eind oktober. Als dat geen lichtpuntje is!

Lichtpuntje 3: Opluchting.  Sinds een aantal dagen heb ik een onprettig gevoel in mijn linker bovenbuik. Daar is ook een zwelling te voelen. Gisteren was de zwelling ineens ook zichtbaar en ben ik in de avond nog naar de huisartsenpost geweest om dit te laten checken. Zelf had ik het idee dat het mijn milt was die was opgezet en ik maakte me hier best wel zorgen om. Ook omdat problemen met de milt een symptoom is van Bartonella en ook door Lyme veroorzaakt kan worden. De arts heeft me onderzocht en me vertelt dat ik waarschijnlijk het syndroom van Tietze heb. Dit is een aandoening waarbij je kraakbeen in je borstkas kan opzwellen. Een vervelende aandoening, maar het was een ontzettende opluchting dat het geen problemen zijn met mijn milt of iets anders ernstigs.

Lichtpuntje 4: Behandeling. Inmiddels heb ik 5 dagen antibiotica erop zitten. Ik heb sinds dag 3 wel wat meer pijn in mijn lichaam, maar ik heb nog geen heftige pijnaanvallen gehad en tot nu toe is het goed te doen allemaal. Hopen dat dit door zet.

Blog Lyme vrienden

 

Facebook reacties

4 Reacties

 • Reply
  Greet Groeneveld
  30 oktober 2015 at 09:08

  Mooie week om op terug te kijken, Marleen.

 • Reply
  Edith Van de Poppe-Sekreve
  30 oktober 2015 at 20:50

  Wat heerlijk voor je dat het een geslaagde vakantie week is geweest,hopende dat de antibiotica beter aanslaat dan de vorige kuur sterkte xx

  • Reply
   Marleen
   31 oktober 2015 at 13:33

   Wat lief Edith, dank je wel voor je berichtje. Heb inderdaad genoten het weekje weg!

 • Reply
  crpoort
  2 november 2015 at 12:24

  Wat heerlijk dat je een weekje weg bent geweest. Die pakken ze je in elk geval niet meer af!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: