Lichtpuntjes

Lichpuntjes deel 2

Zoals jullie hebben kunnen lezen in een vorig blogbericht (Oefening met lichtpuntjes) , zal ik elke vrijdag gaan schrijven over mijn lichtpuntjes van die week. Ik heb een aantal flink beroerde dagen gehad, zowel cognitief als lichamelijk. Toch heb ik deze week een hoop lichtpuntjes om te benoemen. Ik kijk dus al met al terug op een goede week!

 • Lichtpuntje 1: Jongerenbijeenkomst van de Nederlandse vereniging voor lymepatiënten. Ik heb bij deze bijeenkomst hele leuke mensen ontmoet. Het was goed georganiseerd en heel erg gezellig. Veel herkenning en erg fijn om verhalen en ervaringen uit te kunnen wisselen met elkaar!
 • Lichtpuntje 2: Het vieren van mijn verjaardag. Afgelopen zondag heb ik mijn verjaardag gevierd. Omdat ik de week daarvoor lichamelijk erg slechte dagen had met veel pijn, was het de vraag of ik het wel zou kunnen laten doorgaan. Maar het ging door! Ik heb genoten van alle lieve mensen die er waren. Twee mensen die overdag langs waren gekomen had ik een tijdje niet gezien en ik vond het ontzettend fijn dat ze er waren. Het afgelopen jaar is er zo veel gebeurd en ben ik zoveel kwijt geraakt dat het terug denken hieraan mij erg verdrietig maakte. Het nieuwe levensjaar beginnen met de mensen die mij heel erg dierbaar zijn maakte een hoop goed!
 • Lichtpuntje 3: Het boekje. Van een goede vriendin kreeg ik voor mijn verjaardag een heel mooi boekje waar ik mijn lichtpuntjes in kan gaan schrijven. Ze schreef in een kaartje dat ze hoopt dat mijn dagen steeds meer gevuld gaan worden met lichtpuntjes. En dat het teruglezen ervan mij misschien hoop geeft op donkere dagen.

Blog lichtpuntje

 • Lichtpuntje 4: Speech. Een vriend heeft op mijn verjaardag een speech voor me gehouden. Naast dat er nog nooit iemand dit voor me gedaan heeft, was de speech ook erg lief en grappig. Werd er blij van!
 • Lichtpuntje 5: Bloggers gids. Op mijn verjaardag heb ik ook een boek over bloggen gekregen. Deze staat vol met handige tips die ik kan gebruiken om mijn blog beter en mooier te maken!

20151022_182239

 • Lichtpuntje 6: Allereerste date ever! Ziek zijn en dan, na een relatie van bijna 12 jaar, voor het eerst in je leven stappen moeten gaan maken als single door te gaan daten…. Doodeng natuurlijk! Maar ik heb het wel gedaan. Dus ik vind mezelf nu gewoon een hele stoere chick!
 • Lichtpuntje 7: Steun. Op twee behoorlijk slechte dagen heb ik enorme steun gehad. Dit heeft me deze dagen door geholpen.
 • Lichtpuntje 8: Weekje weg. Een vriend heeft me meegevraagd voor een weekje in een bungalowhuisje. Hier ga ik morgen met hem naar toe en zondag komen er andere vrienden. Tijdens het starten van de behandeling hoef ik dus niet alleen te zijn en dit geeft wel een veilig gevoel. Ik ga die mannen gewoon lekker voor me laten zorgen. Heerlijk! (het te horen krijgen dat ik kan starten met behandeling hoeft niet als lichtpuntje genoemd te worden. (Hier heb ik al het blogbericht Hoop en vrees over geschreven)

Fijn zoveel lichtpuntjes. Hopen dat ik er volgende week net zoveel kan opschrijven. EN dat 1 daarvan gaat over de start van mijn behandeling!

Blog lyme lichtpuntjes

Facebook reacties

14 Reacties

 • Reply
  Gerben Bijzitter
  23 oktober 2015 at 09:38

  Goed bezig! 🙂 Nu hopen dat je behandeling ook aan gaat slaan!!

 • Reply
  Monica Viel
  23 oktober 2015 at 09:54

  Mooi Marleen!!
  En ik hoop dat je een beetje kan genieten van je weekje ertussen uit!!
  Heerlijk zulke vrienden!! X

  • Reply
   Marleen Groeneveld
   23 oktober 2015 at 10:06

   Zeker heerlijk! Ik app je van de week even Moon. Had ik al eerder willen doen, maar is er niet van gekomen. Benieuwd hoe het met je is!

 • Reply
  Greet Groeneveld
  23 oktober 2015 at 09:55

  Mooie herinneringen gemaakt

 • Reply
  Natascha de G
  23 oktober 2015 at 10:08

  Van jouw lichtpuntjes word ik ook blij hoop dat je kan genieten komende week, is je gegund

  • Reply
   Lyme leven - van Marleen
   23 oktober 2015 at 13:02

   Volgende week kan ik dus als lichtpuntje noteren dat mijn lichtpuntjes zorgen voor de lichtpuntjes van een ander. .. of zo iets… Maar thanx lief vriendinnetje. Gaat vast lukken! ❤

  • Reply
   Natascha de G
   23 oktober 2015 at 13:13

   Haha oepsie moet ik op m’n woorden gaan passen jij bloggert haha! Maar ja zo is het maar net ❤️

 • Reply
  Charlie
  23 oktober 2015 at 12:49

  Wat fijn die lichtpuntjes! Heel veel plezier op je vakantie en sterkte met je behandeling! Ben benieuwd naar je lichtpuntjes over een paar weken ;-)!

  • Reply
   Marleen
   23 oktober 2015 at 14:16

   Dank je wel weer Charlie!

 • Reply
  Paul
  23 oktober 2015 at 13:26

  Wat mooi geschreven en wat fijn dat ik een van je lichtpuntjes mag zijn. Ik zie je snel lieverd. Xx

  • Reply
   Marleen
   23 oktober 2015 at 13:28

   Zeker snel afspreken Paultje! Bel je na m’n weekje weg ff!

 • Reply
  Natascha
  24 oktober 2015 at 14:18

  Ben blij dat je blij bent met het boekje :)) hopelijk kijk je straks terug op allemaal mooie herinneringen en fijne momenten 🙂 xxxx

 • Reply
  Eric van der Linden
  25 oktober 2015 at 21:23

  Fijn om te lezen meissie! Ik hoop dat je iets hebt aan het boekje! Ik ben in ieder geval nu al supertrots op je geniet nog ff lekker van je vakantie!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: