Jerry

Wil je Jerry sponsoren, ga dan naar de teampagina Miles for Marleen.

Teamlid Jerry

Jerry. Mijn broertje. Mijn maatje. Mijn steun.

Toen we jong waren hadden we al een goede band en zochten we elkaar veel op. De band die wij nu met elkaar hebben vind ik heel bijzonder. Want naast broer en zus zijn we ook echt maatjes van elkaar. Toen hij oud genoeg was nam ik Jerry regelmatig mee als ik met vrienden ging feesten. Jerry wilde mij toen ook steeds meenemen naar de feestjes waar hij naar toe ging met zijn vrienden. Hij heeft er veel moeite voor moeten doen om dat uiteindelijk voor elkaar te krijgen. Inmiddels ben ik zelfs al een stuk vaker met hem mee geweest als hij met mij. De gezelligheid van hem en zijn vrienden maakten de muziek, waar ik echt niet van hou, altijd meer dan goed.

Jerry is zelf ook ziek en heeft al jarenlang chronische pijnklachten. Ik heb veel bewondering voor de positieve manier waarop hij in het leven staat en de manier waarop hij weet om te gaan met zijn ziekte. Ondanks zijn eigen dagelijkse strijd is hij een enorme steun voor me geweest het afgelopen jaar. Dat hij zich nu ook nog wil gaan inzetten voor Lopen voor Lyme vind ik dan ook echt ontzettend bijzonder!!

 

Voor mijn zus doe ik mee aan lopen voor Lyme

Al van jongs af aan heb ik een speciale band met mijn zus en ze betekent heel erg veel voor me. Eigenlijk is ze meer dan mijn zus. Ze is mijn maatje. Ik kan alles met haar delen en als het nodig is, heeft ze ook altijd goed advies voor me. Door de jaren heen zijn we samen naar de leukste feestjes gegaan. 

Sinds ze ziek is, zijn er in haar leven veel dingen veranderd. Alles is overhoop gehaald door de rotziekte Lyme. De kleinste dingen in het dagelijkse leven kunnen voor haar de grootste moeite zijn. Verder vooruitkijken dan een paar uur gaat lastig vanwege de verschillende klachten. Voor Marleen is niets meer vanzelfsprekend. 

De ziekte beheerst haar hele leven. Ze staat er mee op en gaat er mee naar bed. Ik hoop zo dat er ooit een dag zal zijn dat ze opstaat en geen klachten heeft. Dat ze dan even kan vergeten dat ze ziek is. Dat zou mooi zijn. Maar helaas zijn deze dagen er nu nog niet. 

Ik heb erg veel bewondering hoe mijn zus omgaat met haar situatie. Met bloggen probeert ze zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor de ziekte van Lyme. Dit vind ze erg belangrijk. Met het bloggen maakt ze van een negatieve situatie toch iets positiefs. 

Om mijn lieve zus, die altijd voor mij klaar staat, zo te zien worstelen met deze rotziekte is erg moeilijk. Ik zou zo graag een stukje van haar pijn, verdriet en ziekte willen overnemen, maar dat gaat helaas niet. Dit geeft mij een erg machteloos gevoel. Het enige wat ik kan doen is er voor haar zijn en haar zo veel mogelijk steunen. EN natuurlijk meedoen met Lopen voor Lyme. Om geld in te zamelen zodat Marleen zich niet meer zo druk hoeft te maken om alle rekeningen die niet worden vergoed. Lopen voor Lyme zorgt ook voor meer bekendheid over Lyme. En ook daarom alleen al hartstikke goed dat het wordt georganiseerd. 

Ik heb mezelf als uitdaging gesteld om een uur te gaan hardlopen. Wil je mij steunen door me te sponsoren? Klik dan op de link bovenaan de pagina. 

 

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: