Lopen voor Lyme

Kort interview Meerradio over Lopen voor Lyme

In februari was ik te horen bij Meerradio met een interview over de ziekte van Lyme en Lopen voor Lyme. Vandaag namen ze contact op dat ze weer aandacht wilde besteden hieraan en dat ze een kort telefonisch interview van een paar minuten wilden doen. Omdat ik oprecht hoop dat Lopen voor Lyme iets teweeg gaat brengen wat gaat leiden tot structurele verbetering in de zorg voor Lyme patiënten in Nederland, vond ik niet dat ik deze kans kon laten lopen. Superfijn natuurlijk ze er voor de tweede keer aandacht aan wilde besteden! Een overzicht  van alle media aandacht die er tot nu toe geweest is voor Lopen voor Lyme is terug te vinden op de website van het evenement.

Na een teleurstellend gesprek vandaag in het ziekenhuis moest ik wel echt even omschakelen om mij voor te bereiden op het interview. Eigenlijk stond mijn hoofd er niet naar, omdat ik het gesprek in het ziekenhuis nog moest laten bezinken. Maar het was maar een kort gesprekje en het is gelukt om mijn verhaal te doen zonder vast te lopen

Interview Meerradio

Facebook reacties

3 Reacties

 • Reply
  Greet Groeneveld
  10 maart 2016 at 07:44

  Goed gedaan maar weer. Zeker na het slechte nieuws dat je hebt gehad.

 • Reply
  Wilma Bosma
  10 maart 2016 at 09:48

  Goed hoor! Weer in het nieuws!

 • Reply
  Lymies Be Like
  10 maart 2016 at 15:04

  Topper ! En dat ondanks je zware dag!! Heb het net terug geluisterd, lag gister behoorlijk in de prak.. Dikke knuffel voor jou! En over je gesprek… Waar deuren sluiten, openen er anderen.. Komt helemaal goed met jou

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: