Lichtpuntjes

Intensieve, vermoeiende maar ook hele goede week!

Deze week ben ik gestart met mijn behandeling en ondanks dat ik erg veel last heb gehad van bijwerkingen valt het me tot nu toe allemaal mee. Er is alle dagen iemand mee gegaan naar het ziekenhuis, er is voor me gekookt, ik ben opgevrolijkt, heb veel visite gehad, een logeetje toen het niet goed ging met me, telefoontjes en heel veel berichtjes op de app en online. Hier ben ik ontzettend dankbaar voor! Ik heb me heel erg gesteund gevoeld. Niet iedereen staat op de foto (ik kan natuurlijk niet echt van elk moment foto’s maken), maar ook als je er niet op staat… Ik waardeer de steun enorm. Iedereen bedankt hiervoor!

En maandag staat er een column van mij in de  Metro, maar dat weten de meeste mensen wel inmiddels… 🙂

Al met al was het een hele intensieve, vermoeiende, maar toch echt ook goede week!

 

Facebook reacties

8 Reacties

 • Reply
  Greet Groeneveld
  20 november 2015 at 23:08

  Hopelijk doet de antibiotica zijn werk.

 • Reply
  Tessa Kennedy
  20 november 2015 at 23:15

  Hoop dat je behandeling snel aanslaat. wat houd je behandeling in? Maasstad toch? Welke arts had je daar voor de diagnose?
  Fijn dat je zo gesteund wordt en leuke foto’s

  • Reply
   Marleen
   21 november 2015 at 01:34

   Ik ga in het Maasstad naar dr. den.Hollander. Momenteel krijg ik drie weken een infuus met Ceftriaxon. Hierna ga ik dan weer over op oraal. Hoop ook dat het snel verbetering gaat brengen!

   • Reply
    Tessa Kennedy
    21 november 2015 at 05:01

    3 welen dagelijks? Das zwaar zeg. En hoe gaan ze je darmen op orde houden? En je lever ontgiften want die schijnt t zwaar te krijgen door de afvalstoffen van de infecties?
    Sterkte!

   • Reply
    Tessa Kennedy
    21 november 2015 at 05:13

    Wat voor soort bloedonderzoek hebben ze daar gedaan, volgens ILADS richtlijn of de oude variant? Want ik heb nu een LTT laten doen bij ILADS arts diensten vergoed wordt. Dus als den hollander op dezelfde modernere manier naar Lyme kijkt scheelt dat een hoop geld.
    Sorry voor al de vragen.
    Welterusten nog.

    • Reply
     Marleen
     21 november 2015 at 09:57

     Ik had 2 dubieuze testen in een regulier ziekenhuis (wel antistoffen, dus wel duidelijk dat ik ooit besmet was geraakt) en een positieve LTT test in Duitsland. Alle onderzoeken die ik gedaan heb, zijn ook niet vergoed. Ik ben pas sinds kort bij den Hollander in behandeling. Hij heeft wel opnieuw testen gedaan op Lyme en Bartonella, maar dit is meer omdat als dit toevallig een positieve uitslag zou geven, dat dit me dan veel ellende in de toekomst zou kunnen besparen met eventueel een UWV of bedrijfsarts. Omdat de LTT test vaak van tafel word geveegd door ze en het voor de toekomst het beste zou zijn als je een positieve antistoffen test hebt.

 • Reply
  Inge
  20 november 2015 at 23:23

  Maar je bent nog wel wakker!

  • Reply
   Marleen
   21 november 2015 at 01:36

   Haha, tja… slapen gaat me nog steeds niet best af… lig er al een tijdje in en net maar een slaappillen (op natuurlijke basis) genomen… af en toe nodig!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: