Evelien

Wil je Evelien sponsoren, ga dan naar de teampagina Miles voor Marleen.

Teamlid Evelien

Ik heb Evelien 8 jaar geleden leren kennen. Evelien werkte toen als stagiaire verpleegkunde op de afdeling waar ik als leerling verpleegkundige ook kwam te werken. Vanaf het begin konden we goed met elkaar opschieten als collega’s. Beiden kwamen we na het behalen van onze diploma weer terug op die afdeling, waar we elkaar weer troffen.

We zijn een keer na het werk een pizza gaan eten en binnen no time waren we naast collega’s ook dikke vriendinnen, studiegenootjes en zelfs een korte periode even schoonzusjes. Evelien is een van mijn meest dierbare vriendinnen. Pizza’s en joggingbroeken zijn de basis van onze vriendschap (en in het leven, vinden wij in elk geval….)

 

Evelien schrijft hieronder een stuk waarin ze uitlegt waarom zij, als niet-sportieveling, mee gaat lopen als teamlid van Miles for Marleen.

Lopen voor Lyme Leen

Jaren geleden leerde ik Marleen kennen op de psychiatrische afdeling waar wij samenwerkte. Ik werk daar ondertussen alweer een hele tijd… Marleen is al ruim een jaar niet meer in staat om te werken. Marleen en ik zijn samen gestart aan de opleiding SPH. Vorige maand heb ik mijn diploma in ontvangst genomen… Marleen heeft door cognitieve problemen haar studie moeten opgeven.  Wij hebben samen gekampeerd op de Utrechtse Heuvelrug. Ik kwam thuis met een vol fototoestel… Marleen kwam thuis met Lyme 

Het lijkt een oneerlijke verdeling maar Marleen is niet de enige die van alles afscheid heeft moeten nemen. Ik ben mijn zorgeloze, altijd vrolijke en geïnteresseerde vriendin kwijt geraakt door die stomme Lyme. Daarvoor in de plaats heb ik een zieke vriendin gekregen met veel pijn die soms een tikkeltje in de war is. Een vriendin die door geheugenproblemen belangrijke afspraken vergeet en door pijnklachten leuke uitstapjes op het laatste moment afzegt. Het liefst zou ik Marleen verlossen van het Lyme-monster wat zich in haar genesteld heeft. Als alternatief voor deze niet haalbare wens, werk ik mee aan lopen voor Lyme. Ik gun mijn lieve vriendinnetje het allerbeste en ik hoop dat iedereen die dit leest de benen uit zijn lijf wil lopen of sponsors wil aandragen. Marleen heeft al genoeg zorgen aan haar hoofd, laten wij met elkaar de financiële zorgen proberen iets te verminderen.

Ik heb mezelf als uitdaging gesteld om 4 uur te gaan lopen… Wil jij mij sponsoren, klik dan hierboven! 

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: