Creatief

Creaties van de afgelopen tijd – kaarten en tekeningen

Creaties

Iemand wees mij er van de week op, dat de pagina van de categorie ‘Creatief’ nog leeg is. Ik heb natuurlijk niet heel lang geleden de categorieën van mijn blog opnieuw ingedeeld. Ik had toen ook bedacht om wat vaker dingen te plaatsen die niet Lyme gerelateerd zijn. Het is er alleen nog niet van gekomen om iets te delen. En dat terwijl ik de laatste tijd best een hoop creaties heb gemaakt. Dus het werd de hoogste tijd om deze te delen!

Kaarten maken

Ik heb meegedaan aan de Write for Lyme -actie, waarbij er kaarten werden gestuurd naar jonge Lyme patiënten om ze een hart onder de riem te steken. De kaarten hiervoor heb ik toen zelf gemaakt  en ik vond het zo leuk dat ik daar de afgelopen tijd mee verder ben gegaan. Van mij ouders heb ik verschillende materialen gekregen, zodat ik ook met wat andere technieken kan werken en dus hele andere dingen kan maken.

Ik gebruikte voor het maken  van de onderstaande kaarten Distress Inkt, Stempels, Sjablonen en Acrylverf.

Kaart distress inkt, stempels, stencils en acrylverf

Mijn opa werd negentig en hij kreeg van mij deze kaart. Persoonlijk vind ik deze het mooiste gelukt van alles wat ik tot nu toe heb gemaakt.

Thank You Kaart Distress Inkt

Deze kaart heb ik gemaakt voor Ymke. Zij stuurt mij al langere tijd hele leuke post en zorgt hiermee regelmatig voor een lichtpuntje. Het was dan ook logisch dat ik voor haar het eerste kaartje zou gaan maken!

Verjaardagskaart Distress inkt

Deze kaart heb ik gemaakt voor de verjaardag van een vriendin. Ik had er een klein cadeautje bij gedaan. Ook heb ik geprobeerd om er een leuk en vrolijk pakketje van te maken!

Kaart voor zwangerschap

Een goede vriend van mij wordt vader en om hem en zijn vriendin hiermee te feliciteren heb ik deze kaart gemaakt.

Ik vind het erg leuk om verschillende dingen uit te proberen. Zoals jullie kunnen zien kan ik de oefening ook nog best gebruiken, maar het zal vast steeds beter gaan. 

Tekeningen met Aquarelpotloden

Tekening aquarel potloden

Vroeger kon ik uren piekeren over van alles en nog wat. Eindeloos lang nadenken over dingen waarvan je achteraf denkt: Waarom? Op de een of andere manier ben ik dat kwijt geraakt door het ziek zijn. Het was op een gegeven moment ook zo veel en voor niks was er een oplossing. Dan leer je het piekeren wel snel af. Ik ga niet bewerken dat ik helemaal niet meer pieker, maar vergeleken bij vroeger ben ik over het algemeen redelijk ‘zen’ geworden. Deze tekening is nagemaakt van een afbeelding die ik was tegengekomen en erg mooi vond. Ik had verwacht dat het te moeilijk zou zijn, maar ik vind het toch aardig gelukt!

Tekening Aquarelpotloden Veer met vogels

Een goede vriendin heeft net een nieuw huis en ik wilde iets voor haar maken. Deze tekening heb ik gemaakt om te kijken of het mij ook zou lukken. Deze tekening ga ik nu maken op een Canvas doek en er komt ook nog een mooie persoonlijke tekst bij.

Creatieve ruimte

In mijn nieuwe huisje heb ik een grote extra slaapkamer die ik ga inrichten als een soort creatieve ruimte. Een hele grote kast neerzetten zodat ik al mijn materialen gewoon netjes neer kan zetten. Hopelijk een stuk minder chaos dan. Lijkt me heerlijk als ik meteen de spullen kan vinden die ik nodig heb zonder mijn hele huis overhoop te halen!

En ik zet in deze kamer ook een bureautje neer met mijn laptop. Dus een apart plekje voor als ik ga schrijven op mijn blog.

Ik kan niet wachten!

 

Facebook reacties

2 Reacties

 • Reply
  Kimm Bootsman
  27 juli 2016 at 04:46

  Gaaaaaffff!!!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: