Aron

Wil je Aron sponsoren, ga dan naar de teampagina van Miles voor Marleen.

Lopen voor Lyme - teamlid Aron

Aron was een klasgenoot tijdens de verpleegkunde opleiding op de Academie voor Psychiatrie. Ik heb een tijdje vlakbij hem gewoond en toen carpoolden we wel eens. De vriendschap tussen ons is pas ontstaan vanaf het moment dat Aron een ontzettend ingrijpende gebeurtenis meemaakte. Om hem te steunen ben ik wel eens langs geweest en belden we met elkaar. Uiteindelijk zijn wij goede vrienden geworden van elkaar.

Aron had gezegd dat hij in principe niet zou meelopen, behalve als het nodig zou blijken te zijn. Om het streefbedrag te kunnen bereiken, kan ik alle hulp gebruiken en het blijkt dus ook nodig. Dat Aron mee doet aan iets waar hij principieel op tegen is, laat zien dat hij een ontzettend goede vriend is! Hij heeft ook een stukje geschreven over waarom hij mee wilt doen.

 Voor Marleen wil Aron wel lopen en op zoek naar geld

Een stukje schrijven voor een goed doel… als darwinist (als het al een woord is) ben ik van mening dat geld geven aan hen die het nodig hebben misschien wel geen goed idee is.

Toch een stukje schrijven? Ja toch wel, mijn goede vriendin Marleen heeft me veelvuldig laten zien en voelen dat er voor elkaar zijn belangrijker is dan een/mijn levensovertuiging. De wereld is niet eerlijk en dat blijkt maar weer als ik hoor hoe onze politiek en verzekeraars bepalen wie er wel en wie er geen hulp krijgt.  we betalen chemo kuren voor patiënten waarvan gezegd word dat ze uitbehandeld zijn en terminaal zijn maar een jonge vrouw met nog een leven voor zich laten ze . . . stikken. Ik snap het niet maar wil het misschien ook niet begrijpen.

Voor lieve Marleen wil ik wel lopen en op zoek naar geld. Marleen dikke knuffel voor jou

Iedereen die dit leest zou ik willen vragen om mij te steunen door een donatie te doen, hoe klein ook! Ga hiervoor naar de teampagina van Miles for Marleen

Facebook reacties
%d bloggers liken dit: